Mój jest na tym statku, potwierdzili w salonie. Wczoraj wysłało mi dokumenty do rejestracji.... . Nie wiem ile potrwa dostawą itd.No to może mój 524 leciał do Koper bo niestety statek stoi na kotwicy i nikt nie dzwonił 🤔
Nosz kur.. zara się okaże, że moje zamówienie z pierwszej połowy maja będzie w późniejszym statku xDMój jest na tym statku, potwierdzili w salonie. Wczoraj wysłało mi dokumenty do rejestracji.... . Nie wiem ile potrwa dostawą itd.
😉 w salonie przy pierwszej wizycie ostrzegali, że w Tesli wszystko działa kwartanie. Gdybym zamówił pod koniec marca to auto byłoby w kwietniu. Wkurza to, że wymogli wpłatę całości kasy do końca kwietnia. Zakup za gotówkę. Zysk mam taki, że ma nową baterię i na pewno jest z 2025, produkcja 14.04.2025 - takie info z Salonu. Wiem że to nie jest długi okres oczekiwania na auto ale nigdy nie płaciłem całości za auto które pływało po oceanach. Gdyby statek zatonął lub ukradli piraci to co zadzwoniliby z pytaniem: Czy bardzo mi zależało na tym aucie ?He, he. Tak się przyglądam temu wątkowi i przypomina mi się jak to za czasów słusznie minionych telewizja na bieżąco informowała na temat losu statku z pomarańczami z Kuby na Boże Narodzenie![]()
Kwartalnie to tylko TM3, przy TMY działa tygodniowo😉 w salonie przy pierwszej wizycie ostrzegali, że w Tesli wszystko działa kwartanie. Gdybym zamówił pod koniec marca to auto byłoby w kwietniu. Wkurza to, że wymogli wpłatę całości kasy do końca kwietnia. Zakup za gotówkę. Zysk mam taki, że ma nową baterię i na pewno jest z 2025, produkcja 14.04.2025 - takie info z Salonu. Wiem że to nie jest długi okres oczekiwania na auto ale nigdy nie płaciłem całości za auto które pływało po oceanach. Gdyby statek zatonął lub ukradli piraci to co zadzwoniliby z pytaniem: Czy bardzo mi zależało na tym aucie ?
😉 w salonie przy pierwszej wizycie ostrzegali, że w Tesli wszystko działa kwartanie. Gdybym zamówił pod koniec marca to auto byłoby w kwietniu. Wkurza to, że wymogli wpłatę całości kasy do końca kwietnia. Zakup za gotówkę. Zysk mam taki, że ma nową baterię i na pewno jest z 2025, produkcja 14.04.2025 - takie info z Salonu. Wiem że to nie jest długi okres oczekiwania na auto ale nigdy nie płaciłem całości za auto które pływało po oceanach. Gdyby statek zatonął lub ukradli piraci to co zadzwoniliby z pytaniem: Czy bardzo mi zależało na tym aucie ?
Możesz coś więcej napisać o tej nowej baterii? Jakie są różnice pomiędzy poprzednią?