Dostawy II kw. 2025 roku

churro

Zadomawiam się
Właśnie sprawdziłem, że zwiększył się przebieg z 7.7 na 8.36 km.
o no to znowu mnie wyprzedziłeś bo tydzień temu w niedzielę ja miałem 7.5, a Ty 4.5 i telefon o odbiorze, tobie chyba we wtorek/poniedziałek wskoczyło na 7.7, mi w środę wskoczyło 8.01 ale ciągle brak informacji kiedy będzie :D

Pedr

Posiadacz elektryka
o no to znowu mnie wyprzedziłeś bo tydzień temu w niedzielę ja miałem 7.5, a Ty 4.5 i telefon o odbiorze, mi w środę wskoczyło 8.01 ale ciągle brak informacji kiedy będzie :D
Z tym telefonem doszedłem, że źle zrozumiałem - dzwoniła do mnie osoba z Tesli z informacją, że samochód jest na miejscu (pewnie w porcie), a ja myślałem, że już u nich. Tak czy owak - odbiór mam na sobotę.

churro

Zadomawiam się
Z tym telefonem doszedłem, że źle zrozumiałem - dzwoniła do mnie osoba z Tesli z informacją, że samochód jest na miejscu (pewnie w porcie), a ja myślałem, że już u nich. Tak czy owak - odbiór mam na sobotę.
No ale wtedy udostępnili Tobie możliwość wyboru terminu w aplikacji tak?
Bo ja po twoim poście zadzwoniłem następnego dnia roboczego i też usłyszałem, że auto jest w europejskim porcie ale możliwość wyboru terminu dostanę jak już będą znać końcową datę przybycia na plac. Chyba co miejscowość to trochę inne procedury 🤔

Pedr

Posiadacz elektryka
No ale wtedy udostępnili Tobie możliwość wyboru terminu w aplikacji tak?
Wszystko odbywało się na telefon. Dzwoni do mnie ta sama osoba (Joanna) i wówczas proponowała 10.06. Mi to nie pasowało więc powiedziałem, że będę się kontaktował bliżej daty odbioru. W aplikacji jeszcze nic nie było. W środę dostałem smsa, że jest poślizg, proponuje 14.06 i wtedy pojawił się termin w aplikacji. Jak sobie przypomnę jakie miałem jazdy przy poprzednim zamówieniu Tesli, to teraz jest luz :cool:
jak już będą znać końcową datę przybycia na plac
Pewnie tak.

churro

Zadomawiam się
Wszystko odbywało się na telefon. Dzwoni do mnie ta sama osoba (Joanna) i wówczas proponowała 10.06. Mi to nie pasowało więc powiedziałem, że będę się kontaktował bliżej daty odbioru. W aplikacji jeszcze nic nie było. W środę dostałem smsa, że jest poślizg, proponuje 14.06 i wtedy pojawił się termin w aplikacji. Jak sobie przypomnę jakie miałem jazdy przy poprzednim zamówieniu Tesli, to teraz jest luz :cool:

Pewnie tak.
No to w warszawie nie są tak rozgadani ale i tak mili, ja bym już siebie zablokował po tylu telefonach :D

NowyTM3

Nowy na Forum
Nie wiem skąd, ale mam wrażenie, że to właśnie z Warszawy do mnie dzwonią :unsure:, a mnie z kolei już dobrze kojarzą w Swadzimiu (ten upierdliwy gościu od opon :ROFLMAO:)
to Wy jesteście już na ostatniej prostej, ale jak ich tak wymęczycie to tacy jak ja, jeszcze bez VINu, maja przesrane :ROFLMAO: dajcie trochę spokoju Pani Joannie z Poznania😁