Dostawy II kw. 2025 roku

solik

Pionier e-mobilności
Kliknalem wczoraj LR AWD, bialy lakier, czarne wnetrzne wiec klasyka - dostawe mam na maj, nie klikalem wsrod aut "dostepnych od reki" - czyli pewnie na dniach bedzie czy jednak to auto z jakiegos placu? te dostepne od reki widzialem, ze chyba maja rocznik 2024

pompon

Posiadacz elektryka
Kliknalem wczoraj LR AWD, bialy lakier, czarne wnetrzne wiec klasyka - dostawe mam na maj, nie klikalem wsrod aut "dostepnych od reki" - czyli pewnie na dniach bedzie czy jednak to auto z jakiegos placu? te dostepne od reki widzialem, ze chyba maja rocznik 2024

Raczej tak, jak już Ci przypną VIN to sprawdź sobie jaki masz rocznik i w razie potrzeby zadzwoń.

Gratulacje :)

eimi

Pionier e-mobilności
w VIN nie ma rocznika produkcji

inter

Pionier e-mobilności
Racja, w Tesli rocznik poza sytuacjami w których były zmiany w danym modelu nie ma znaczenia.
U mnie w nowym Y 2025 np. dwie szyby są z 2024 🤷‍♂️
W VIN jest model rocznikowy. W papierach do rejestracji, jest dokładna data produkcji.

pompon

Posiadacz elektryka
Tak, macie rację. Jeśli VIN wskazuje na model rocznikowy 2025 to jeszcze nie świadczy o tym że samochód został wyprodukowany w 2025.

Zapędziłem się trochę bo ja miałem na początku przypięty VIN z modelem rocznikowym 2024 i na tej podstawie się kontaktowałem. Zawsze można tego użyć jako "wczesne ostrzeganie" ;)

AndrzejKulig

Fachowiec
Raczej tak, jak już Ci przypną VIN to sprawdź sobie jaki masz rocznik i w razie potrzeby zadzwoń.

Gratulacje :)
Hej, wczoraj kupilem TM3 HL LongRange RWD (czerwony, bez dodatowych rzeczy), mam VIN
dekoder mowi jak poniżej. Czyli co, rok modelowy 2025 ale mogli ją wyprodukować w 2024?
10Model YearS = 2025

umcus

Pionier e-mobilności
Hej, wczoraj kupilem TM3 HL LongRange RWD (czerwony, bez dodatowych rzeczy), mam VIN
dekoder mowi jak poniżej. Czyli co, rok modelowy 2025 ale mogli ją wyprodukować w 2024?
10Model YearS = 2025
Zadzwoń do Tesli i spytaj jaki rok, powiedz, że chcesz 2025 rok produkcji.