Dostawy II kw. 2025 roku

Rmachine

Nowy na Forum
także ja się nie łudzę na odbiór w najbliższych dniach, a raczej żyje z myślą o lipcu. Gdyby cos się jakimś cudem zmieniło i jednak dostałbym vin i datę odbioru to dam znać ☺️

Edit: niezły bałagan mają w tej Tesli. W ciągu dwóch godzin zaproponowali mi dwie inne konfiguracje na teraz, po czym w tym samym czasie powiedzieli że jednak się nie da. Przy dobrych wiatrach odbiór na koniec lipca lub początek sierpnia więc teraz znowu czekać :/

Edit2:
Dzisiaj w nocy dostałem vin. Skrypt pokazuje datę dostawy 14.07.
To chyba potwierdza, że NOCC Oceanic płynie z Teslami 😊

Last edited:

kudlicz

Nowy na Forum
20 czerwca. Auta w mojej konfiguracji nie było na placu i początkowo w salonie mówili o dostawie w ostatnim tyg czerwca ale chyba to nie było do końca prawdą, bo później powiedziano mi, że mają jedną na kwartał i najprawdopodobniej lipiec/sierpień.

PS. który to skrypt do sprawdzania daty dostawy? W apce tesli?
U mnie apka wisi na oczekiwanie na decyzję w sprawie kredytu, SCM twierdzi że czekają na fv od tesli.

umcus

Pionier e-mobilności
Masz dwie wersje - lokalna i webowa.

kudlicz

Nowy na Forum
Ślicznie dziękuję!

Vehicle Status:
- Vehicle Odometer: 8.65827072 KM

Delivery Information:
- Routing Location: 424807 (Tesla Center Katowice)
- Delivery Window: None
- ETA to Delivery Center: 2025-07-08T00:00:00
- Delivery Appointment: None

Ciekawe ze ETA jest wcześniej niż u Rmachine

umcus

Pionier e-mobilności
Ślicznie dziękuję!

Vehicle Status:
- Vehicle Odometer: 8.65827072 KM

Delivery Information:
- Routing Location: 424807 (Tesla Center Katowice)
- Delivery Window: None
- ETA to Delivery Center: 2025-07-08T00:00:00
- Delivery Appointment: None

Ciekawe ze ETA jest wcześniej niż u Rmachine
Nie przywiązuj się aż tak do tej daty. To jest tylko szacunkowa data. Wystarczy, że kierowca lawety zje nieświeżego kebaba i już jest dzień w plecy ;)

Rmachine

Nowy na Forum
20 czerwca. Auta w mojej konfiguracji nie było na placu i początkowo w salonie mówili o dostawie w ostatnim tyg czerwca ale chyba to nie było do końca prawdą, bo później powiedziano mi, że mają jedną na kwartał i najprawdopodobniej lipiec/sierpień.

U mnie apka wisi na oczekiwanie na decyzję w sprawie kredytu, SCM twierdzi że czekają na fv od tesli.
Wydaje mi się, że oni specjalnie tak mówią, że odbiór do końca czerwca. W moim przypadku też zamawiałem 20 czerwca i wręcz zapewniali mnie, że do końca miesiąca odbiorę.

Teraz czekam na dalszy rozwój sytuacji :D Ale nie nastawiam się na jakiś konkretny termin żeby znowu się nie denerwować :D