U mnie biały 3 LR AWD ale było z kolei info, że mają ja dopiero produkować3 LR AWD wisienka z jasnym wnętrzem 😁
Taka u nich dezinformacja, że wszystkiego można się spodziewać. Zwłaszcza gdy autko jest cytuje salon "gdzieś na placu w Europie"
konkretnie to nie wiem, czy jest gotowa w chinach na placu, czy bedą dopiero produkować, w tesli sami tego nie wiedzieli, dlatego taki rozbieżny termin dostawy. W aplikacji niby szacowany termin to lipiec 2025, ale to chyba tak z automatu tam jest wpisane. na razie czekam..
Ale kto tak powiedział w Tesli czy bank? Bo ja też mam taką sytuację, że umowa podpisana na auto czekam ale z kolei miałem informację, że czekamy i tyleJeśli korzystałeś z tej promocji na leasing to podobno (tak mi powiedzieli) auto trzeba odebrać w tym miesiącu.
Ja chciałem kupić auto jeszcze w czerwcu. Dzwoniłem do 2 salonów Tesli w każdym powiedzieli mi to samo, że promocje na leasing obowiązuje na 100% jeśli zamówię auto i odbiorę do końca czerwca. Jeśli np. odbiorę 1 lipca a 1 lipca skończy się promocja to już zapłacę taką stawkę jaka wówczas będzie obowiązywać. Również to dla mnie było "dziwne". Dla bezpieczeństwa poczekałem do 1 lipca, promocja na leasing została przedłużona i dopiero wówczas zamówiłem.Ale kto tak powiedział w Tesli czy bank? Bo ja też mam taką sytuację, że umowa podpisana na auto czekam ale z kolei miałem informację, że czekamy i tyleTo tak jakby był generator odpowiedzi i każdy inną odpowiedź dostaje
![]()
Rozumiem, że mieli ciśnienie na czerwiec bo koniec kwartału ale teraz nowy kwartał się dopiero rozpędza więc może nie będzie sztucznej presjiJa chciałem kupić auto jeszcze w czerwcu. Dzwoniłem do 2 salonów Tesli w każdym powiedzieli mi to samo, że promocje na leasing obowiązuje na 100% jeśli zamówię auto i odbiorę do końca czerwca. Jeśli np. odbiorę 1 lipca a 1 lipca skończy się promocja to już zapłacę taką stawkę jaka wówczas będzie obowiązywać. Również to dla mnie było "dziwne". Dla bezpieczeństwa poczekałem do 1 lipca, promocja na leasing została przedłużona i dopiero wówczas zamówiłem.
Generalnie nie ma w Tesli czegos takiego, jak produkcja pod klienta. AI decyduje, jakie wersje są w produkcji.konkretnie to nie wiem, czy jest gotowa w chinach na placu, czy bedą dopiero produkować, w tesli sami tego nie wiedzieli, dlatego taki rozbieżny termin dostawy. W aplikacji niby szacowany termin to lipiec 2025, ale to chyba tak z automatu tam jest wpisane. na razie czekam..
Możliwe.Rozumiem, że mieli ciśnienie na czerwiec bo koniec kwartału ale teraz nowy kwartał się dopiero rozpędza więc może nie będzie sztucznej presji![]()