Też czekasz ?Dokładnie.
Też czekasz ?Dokładnie.
Nie, mam juz od pół rokuTeż czekasz ?
Aaa ok, stąd to doświadczenia eksperta 😀Nie, mam juz od pół roku![]()
nie licząc załadunku/rozładunku - laweta jedzie ok. 48-72hNie licz dwóch dni do Polski, minimum to 7-8 dni.
Jesteś zbyt optymistyczny.
Jeśli zamówiłeś po wypłynięciu statku, to przed nadaniem vin musiałby być w inventory. Inventory to to co na statku ale jeszcze nie sprzedane.Cześć, otrzymałem informację od Tesli, że jeżeli mojej konfiguracji (TM3LR, Quicksilver, białe wnętrze) nie było i nie ma w Inventory to najpewniej nie będzie dostarczona w tym kwartale pomimo szacowanej daty sierpień-wrzesień. Wiecie może, czy rzeczywiście na statkach jest dostępne tylko to co pokazane w Inventory? Dzięki!
Faktycznie w inventory są tylko RWD w tych opcjach kolorystycznychCześć, otrzymałem informację od Tesli, że jeżeli mojej konfiguracji (TM3LR, Quicksilver, białe wnętrze) nie było i nie ma w Inventory to najpewniej nie będzie dostarczona w tym kwartale pomimo szacowanej daty sierpień-wrzesień. Wiecie może, czy rzeczywiście na statkach jest dostępne tylko to co pokazane w Inventory? Dzięki!
Chyba już zjedli i płyną albo i nieDługo jeszcze będą jedli te hot-dogi w Gibraltarze ? 😉