Dostawy III kwartał

inter

Pionier e-mobilności

redeil

Nowy na Forum
Cześć, otrzymałem informację od Tesli, że jeżeli mojej konfiguracji (TM3LR, Quicksilver, białe wnętrze) nie było i nie ma w Inventory to najpewniej nie będzie dostarczona w tym kwartale pomimo szacowanej daty sierpień-wrzesień. Wiecie może, czy rzeczywiście na statkach jest dostępne tylko to co pokazane w Inventory? Dzięki!

kaktus

Posiadacz elektryka
Cześć, otrzymałem informację od Tesli, że jeżeli mojej konfiguracji (TM3LR, Quicksilver, białe wnętrze) nie było i nie ma w Inventory to najpewniej nie będzie dostarczona w tym kwartale pomimo szacowanej daty sierpień-wrzesień. Wiecie może, czy rzeczywiście na statkach jest dostępne tylko to co pokazane w Inventory? Dzięki!
Jeśli zamówiłeś po wypłynięciu statku, to przed nadaniem vin musiałby być w inventory. Inventory to to co na statku ale jeszcze nie sprzedane.

xbeyond

Zadomawiam się
Faktycznie w inventory są tylko RWD w tych opcjach kolorystycznych