Dostawy III kwartał

swistak

Posiadacz elektryka
A już skoro mowa o zakupach dodatkowych powiedzcie mi czy to tylko ja jestem taki walnięty i mimo że jeszcze nie mam auta to już mam kilka kartoników z gadzetami do tesli kupionych na aftermarkecie w garażu czy wy też tak macie?
Ja się śmiałem że kupiłem Teslę w częściach do samodzielnego poskładania :)
No mam trochę tego. Wczoraj zamówiłem WC3 (nie brałem z autem).
Nie wiem cholera jakie dywaniki kupić. Eva wyglądają fajnie ale brak rantu jakoś mnie nie przekonuje.

A ten pan o ile pamiętam to 3/4 kwoty zapłacił za oklejenie folią...
Bez przesady...

Nie wiem cholera jakie dywaniki kupić. Eva wyglądają fajnie ale brak rantu jakoś mnie nie przekonuje.

Bez przesady...
To chyba ta radość przed zakupem :) Ba, ja anwet kupiłem mini "head-up display" do TM3, a potem pojawił się Highland i dopiero zamówiłem, więc teraz mi w szufladzie zalega.

Dywaników trochę przerobiłem. Najlepsze są te od Tesli, ale drogie. Trochę mniej drogie są te od 3W:
Jakość porównywalna z Teslowymi.
Te od EvaDywaniki - kupowałem w listopadzie ubiegłego roku. Dzisiaj już bym tego nie zrobił. Lepiej dołożyć trochę do któryś z powyższych.

inter

Pionier e-mobilności

Bez przesady...
Mam dywaniki EVA, rant nie jest potrzebny, wszystko wpada do otworów. Jest super do czyszczenia, nie ślizga się but po piasku, bo wpada w dziurki.

inter

Pionier e-mobilności
To chyba ta radość przed zakupem :) Ba, ja anwet kupiłem mini "head-up display" do TM3, a potem pojawił się Highland i dopiero zamówiłem, więc teraz mi w szufladzie zalega.

Dywaników trochę przerobiłem. Najlepsze są te od Tesli, ale drogie. Trochę mniej drogie są te od 3W:
Jakość porównywalna z Teslowymi.
Te od EvaDywaniki - kupowałem w listopadzie ubiegłego roku. Dzisiaj już bym tego nie zrobił. Lepiej dołożyć trochę do któryś z powyższych.
Te dywaniki dla Tesli robi polska firma. Ale miałem podobne w innym aucie i były fatalne, jak było dużo piasku trzeba było ciagle je wyjmowac i oczyszczać z piasku. Dodatkowo but ślizgał się po tym piasku.

Wezu72

Zadomawiam się
Ja dywaniki ogarne jak auto dostane. W obecnym aucie mam mata brisk i są rewelacyjne bo nie guma wyglądają jak skòra i zabudowują i tunel środkowy. Po 3 latach wyglądają jak nowe. Jedyny problem ze maja do starej 3 ale już gośċ mi mòwił ze kupowali do highlanda ale nie wie czy idealnie pasują dogadałem się ze jak odbiorę auto to mi wyśle na przymiarkę i cena za komplet nie całe 500zl