Dostawy III kwartał

zibizz1

Pionier e-mobilności
no widać że mają dziurki w które wlatuje brud/woda. Jak przyspieszasz/hamujesz to sie nie przelewa pod nogami. Piachu w lato tez dużo uzbierasz w tych otworkach. Zależy od tego gdzie uzyskujesz auto. gdy miałem piach pod domem i szybko w aucie robiła się piaskownica. Jesli jeździsz garaż-garaż to nie docenisz. Nigdy ich nie używałem, wole takie sztywne bo mozna wyjąć jak miskę żeby wyrzucić zawartość.

inter

Pionier e-mobilności
no widać że mają dziurki w które wlatuje brud/woda. Jak przyspieszasz/hamujesz to sie nie przelewa pod nogami. Piachu w lato tez dużo uzbierasz w tych otworkach. Zależy od tego gdzie uzyskujesz auto. gdy miałem piach pod domem i szybko w aucie robiła się piaskownica. Jesli jeździsz garaż-garaż to nie docenisz. Nigdy ich nie używałem, wole takie sztywne bo mozna wyjąć jak miskę żeby wyrzucić zawartość.
W starym miałem takie plastikowe z rantem, ale jak próbowałem wylewać wodę, to przelewało się i brudziła wykładzine. W EVA, łatwe czyszczenie.

hunter

Zadomawiam się
Ktoś wie jak wyśledzić transport ? Zamówienie koniec sierpnia odrazu dostałem vin w apce , faktura w całości opłacona 2 września, auto od dwóch tygodni zarejestrowane i opłacone OC/AC
Info z przed tygodnia że będzie w wawie dzisiaj (piątek) w apce odbiór na poniedziałek 23.09
Wczoraj telefon z tesli że jednak dojadą we wtorek i dzisia tel że dojadą za tydzień w czwartek ….
Masakra jakaś

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ktoś wie jak wyśledzić transport ? Zamówienie koniec sierpnia odrazu dostałem vin w apce , faktura w całości opłacona 2 września, auto od dwóch tygodni zarejestrowane i opłacone OC/AC
Info z przed tygodnia że będzie w wawie dzisiaj (piątek) w apce odbiór na poniedziałek 23.09
Wczoraj telefon z tesli że jednak dojadą we wtorek i dzisia tel że dojadą za tydzień w czwartek ….
Masakra jakaś
Sam nie wiem czy lepiej tak czy lepiej jak nie wyrabiasz się z rejestracją do końca kwartału i mówią że albo odbierasz na lawecie albo ten egzemplarz przepada;)

xbeyond

Zadomawiam się
Masakra jakaś
Byłem dzisiaj w Ząbkach na SC i sporo tych aut dostarczają . Jedna lora zastawiła chyba z 6 ładowarek. Swoją drogą słabo to jest tam zorganizowane.

hunter

Zadomawiam się

Ja pierdziele , podobno jechały do naszego kraju , nie wiem jak upewnić to info

KrzysztofFly

Moderator

Ja pierdziele , podobno jechały do naszego kraju , nie wiem jak upewnić to info
Jeśli faktycznie jechały do Polski, to pewnie pójdą korekty i anulowanie rejestracji, ewentualnie jeśli mają "wolne" inne egzemplarze, to wystawią nowe faktury i będą ponowne rejestracje. Aczkolwiek z drugiej strony, to fakt, że ciągnik siodłowy miał polskie blachy, nie znaczy, że akurat te egzemplarze jechały do PL, biorąc jednak pod uwagę lokalizację wypadku, to jednak jest to bardzo prawdopodobne.

shago

Fachowiec
Poprosiłem o dodanie do grupy. Czy na tych materiałach widać gdzieś Teslę 3 RWD niebieską? :p
Jednak nie ma, czekam dalej w spokoju do wtorku :LOL:

Ale teraz na poważnie: mega poważna kraksa, oby nikt nie zginął.

Last edited: