Dostawy Y Juniper - 2025

krzyss

Pionier e-mobilności
Stealth Grey / White LR AWD zamówione 8.07 - póki co bez VIN, dam znać jak się pojawi.
Pierwotnie miałem w apce szacowaną datę dostawy na Lipiec, ale przed weekendem zniknęła i nie ma nic żadnej informacji obecnie.
Dawaj znac, interesuje mnie identyczna konfiguracja, wiec dobrze wiedziec jak z dostepnoscia, ale ja jeszcze musze kilka tygodni wstrzymac sie z zamówieniem.

krycho

Nowy na Forum
Dawaj znac, interesuje mnie identyczna konfiguracja, wiec dobrze wiedziec jak z dostepnoscia, ale ja jeszcze musze kilka tygodni wstrzymac sie z zamówieniem.
Same here. Przez telefon mówią niby o 2 tygodniach, ale ciekaw jestem czy to fakt czy marketing. W zeszłym tygodniu zarzekali się, że żadnych zmian wielkości baterii nie będzie 🙃

krzyss

Pionier e-mobilności
Same here. Przez telefon mówią niby o 2 tygodniach, ale ciekaw jestem czy to fakt czy marketing. W zeszłym tygodniu zarzekali się, że żadnych zmian wielkości baterii nie będzie 🙃
To co mowia trzeba brac z duza poprawka na marketing. Baterie beda na 90% nowe, pytanie tylko kiedy. We wrzesniu ? Ok moge poczekac, ale do grudnia bym raczej nie chcial.