Dostawy Y Juniper - 2025

Edison

Posiadacz elektryka
Nie są głośne te continentale? Według etykiety EU conti to 73dB, a hankooki 69dB ? Trochę dziwne bo jedne o drugie mają piankę wygłuszającą.

krycho

Nowy na Forum
Panowie, jeśli chodzi o dostawę to terminy mogły się wydłużyć czy jeśli brałbym Quicka/Stealhgraya, czarne wnętrze, ewentualnie hak - to powinno być w miarę szybko? (LR AWD)? Czy najlepiej pytać w salonie?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Panowie, jeśli chodzi o dostawę to terminy mogły się wydłużyć czy jeśli brałbym Quicka/Stealhgraya, czarne wnętrze, ewentualnie hak - to powinno być w miarę szybko? (LR AWD)? Czy najlepiej pytać w salonie?
Taka konfiguracja to raczej szybko. Mój np. był gotowy w kilka dni tylko ja trochę przeciągnąłem odbiór. Przy haku zauważ, że jak go zamówisz później to masz ponad 400 zł taniej - taka dziwna kwestia. Ja to przegapiłem i co prawda mam hak od razu i bez dodatkowych akcji ale droższy. Może po prostu zadzwoń do Tesli i zapytaj o dostępność? Oni wbrew pozorom coś tam o tym wiedzą ;-)

inter

Pionier e-mobilności
Panowie, wiecie może jak w nowym Y wyłączyć pikanie przy przekroczeniu prędkości ? Denerwujące jest klikanie po każdym ruszeniu na ogranicznik.
Tylko Comanderem S3XY Gen 2.

eimi

Pionier e-mobilności
Panowie, wiecie może jak w nowym Y wyłączyć pikanie przy przekroczeniu prędkości ? Denerwujące jest klikanie po każdym ruszeniu na ogranicznik.
Nacisnij ograniczenie prędkości i będzie wyłączone do ponownego uruchomienia. Jak chcesz wyłączyć na stałe to s3xy commander 2 ma taką funkcję

inter

Pionier e-mobilności
Przyzwyczaisz się, nie zwracam na to uwagi. Włączyłeś tryb Joe?

eimi

Pionier e-mobilności
Do tego nie da się przyzwyczaić. Jakbym miał wskazać najlepsza funkcje s3xy commander to właśnie obchodzenie tych durnych przepisów eu.

Najnowsze dyskusje