Taka konfiguracja to raczej szybko. Mój np. był gotowy w kilka dni tylko ja trochę przeciągnąłem odbiór. Przy haku zauważ, że jak go zamówisz później to masz ponad 400 zł taniej - taka dziwna kwestia. Ja to przegapiłem i co prawda mam hak od razu i bez dodatkowych akcji ale droższy. Może po prostu zadzwoń do Tesli i zapytaj o dostępność? Oni wbrew pozorom coś tam o tym wiedzą ;-)Panowie, jeśli chodzi o dostawę to terminy mogły się wydłużyć czy jeśli brałbym Quicka/Stealhgraya, czarne wnętrze, ewentualnie hak - to powinno być w miarę szybko? (LR AWD)? Czy najlepiej pytać w salonie?
Tylko Comanderem S3XY Gen 2.Panowie, wiecie może jak w nowym Y wyłączyć pikanie przy przekroczeniu prędkości ? Denerwujące jest klikanie po każdym ruszeniu na ogranicznik.
Nacisnij ograniczenie prędkości i będzie wyłączone do ponownego uruchomienia. Jak chcesz wyłączyć na stałe to s3xy commander 2 ma taką funkcjęPanowie, wiecie może jak w nowym Y wyłączyć pikanie przy przekroczeniu prędkości ? Denerwujące jest klikanie po każdym ruszeniu na ogranicznik.
Przyzwyczaisz się, nie zwracam na to uwagi. Włączyłeś tryb Joe?Panowie, wiecie może jak w nowym Y wyłączyć pikanie przy przekroczeniu prędkości ? Denerwujące jest klikanie po każdym ruszeniu na ogranicznik.
Za każdym razem to wyłączam bo denerwujące mega... Tak włączyłem, miałem nadzieje że to pomoże ale niestety niePrzyzwyczaisz się, niezwaracam na to uwagi. Włączyłeś tryb Joe?