krzyss
Pionier e-mobilności
No trzeba i co ? Urlop masz to nie wyscigi.Gdzie wypożyczyć ICE na wakacje do Chorwacji? W jakiej firmie?
Czytałem, że kolejki na ładowarkach i trzeba zjeżdżać z autostrady, na bramkach też kolejki.
No trzeba i co ? Urlop masz to nie wyscigi.Gdzie wypożyczyć ICE na wakacje do Chorwacji? W jakiej firmie?
Czytałem, że kolejki na ładowarkach i trzeba zjeżdżać z autostrady, na bramkach też kolejki.
Byłem 2 razy w Chorwacji Teslą RWD. Żadnych masakrycznych sytuacji nie doświadczyłem... Wrzuć sobie na początek trasę do ABRP i zobaczysz co Ci zaproponuje. Jaką trasą będziesz jechać?Gdzie wypożyczyć ICE na wakacje do Chorwacji? W jakiej firmie?
Jak chceez miec wolne ladowarki jedz w nocy. Brak korkow na granicsch (wiem ze juz niby ich nie ma ale jednak czasem sa).pojadę w szczycie, początek sierpnia, przez Sahy, Budapeszt, Balaton - tu nie będzie problemu,
gorzej może być w Chorwacji z ładowaniem, muszę się dobrze zastanowić czy jechać Teslą.
Kulijesz abo za 50zl na miesiac i masz ionity po 2zl za 1kWhz abonamentem bez kolejki? jak to działa?
Kolejki w sezonie sa zawsze. Na stacjach benzynowych tez.no dobra, ale dlaczego bez kolejki?
nie ma chętnych na Ionity, czy z abonamentem masz pierwszeństwo?
czy bez abonamentu w ogóle nie można ładować?
W samej Chorwacji korzystałem z sieci ELEN. Mają sporo stacji i całkiem spoko aplikację po angielsku. Cenowo też wypadali nieźle chociaż niedawno zdaje się, że podnieśli ceny.pojadę w szczycie, początek sierpnia, przez Sahy, Budapeszt, Balaton - tu nie będzie problemu,
gorzej może być w Chorwacji z ładowaniem, muszę się dobrze zastanowić czy jechać Teslą.