A bedzie jakas konkretna promka ? To biore dwaKto z kolegów będzie zamawiał Teslę w nadchodzącym czasie?
A bedzie jakas konkretna promka ? To biore dwaKto z kolegów będzie zamawiał Teslę w nadchodzącym czasie?
Sprawdzałeś przez scrypt ? Mi się pojawił już tam VIN mimo ze w apce go jeszcze nie mam.Plus jeszcze jedno pytanie do ekspertów - czy to, że do tej pory nie mam podpisanej umowy leasingu z SCM nie wpływa w żaden sposób na opóźnienie? Mamy już pozytywną decyzję kredytową, natomiast z samym podpisaniem umowy leasingu i wpłatą opłaty wstępnej chciałem się wstrzymać do czasu pojawienia się VIN.
Good idea, natomiast niestety nadal bez zmian - Order ID: RN12XXXX | Status: BOOKED | Model: my | VIN: N/ASprawdzałeś przez scrypt ? Mi się pojawił już tam VIN mimo ze w apce go jeszcze nie mam.
biały środek?Ja mam Y RWD base, i vin mam od 8 dni jakoś
Nie wpływa w żadnym stopniu. Nie ma co się z tym spieszyć, podpisanie umowy i wpłata opłaty wstępnej to jeden dzień, który wystarczy SCM na dalsze przeprocesowanie i opłatę FV od tesli, na które w teorii jest 7 dni od nadania VIN 😉Plus jeszcze jedno pytanie do ekspertów - czy to, że do tej pory nie mam podpisanej umowy leasingu z SCM nie wpływa w żaden sposób na opóźnienie? Mamy już pozytywną decyzję kredytową, natomiast z samym podpisaniem umowy leasingu i wpłatą opłaty wstępnej chciałem się wstrzymać do czasu pojawienia się VIN.
biały środek?
CzarnyJa mam Y RWD base, i vin mam od 8 dni jakoś
Ja też mam taką nadzieję...Kto z kolegów będzie zamawiał Teslę w nadchodzącym czasie?