Dokładnie, piękne auto. Gratuluję! (y)
L Luq-CIN Zadomawiam się Today at 01:51 #962 BrysiuX said: View attachment 29563Odebrane dzisiaj w Katowicach. Piękny samochód. Click to expand... Piękny Chcę taki sam
BrysiuX said: View attachment 29563Odebrane dzisiaj w Katowicach. Piękny samochód. Click to expand... Piękny Chcę taki sam
umcus Pionier e-mobilności Today at 11:51 #963 No i szykuje się pewnie pierwsza całka Junipera. Teslą po kolizji wjechał w ciężarówkę na parkingu centrum handlowego. Paliwo wyciekło na ulicę. Sprawcą 93-latek - Miejski Reporter - wydarzenia Warszawa Wczoraj na parkingu sklepu Auchan przy ul. Puławskiej w Piasecznie doszło do groźnie wyglądającej kolizji z udziałem trzech pojazdów. miejskireporter.pl
No i szykuje się pewnie pierwsza całka Junipera. Teslą po kolizji wjechał w ciężarówkę na parkingu centrum handlowego. Paliwo wyciekło na ulicę. Sprawcą 93-latek - Miejski Reporter - wydarzenia Warszawa Wczoraj na parkingu sklepu Auchan przy ul. Puławskiej w Piasecznie doszło do groźnie wyglądającej kolizji z udziałem trzech pojazdów. miejskireporter.pl