Dostęp do Elementów sterujących z aplikacji skróty firmy Apple
P Poldek Fachowiec 20 Aug 2023 #1 Attachments IMG_5354.png 687,1 KB · Liczba wyświetleń: 23 IMG_5355.png 1,7 MB · Liczba wyświetleń: 23
STMS Pionier e-mobilności 20 Aug 2023 #2 ja nie bardzo to ogarniam - mówię do SiRI po polsku nic nie rozumie, po angielsku - też nic nie rozumie i za każdym razem włącza wyszukiwanie ... ehhh
ja nie bardzo to ogarniam - mówię do SiRI po polsku nic nie rozumie, po angielsku - też nic nie rozumie i za każdym razem włącza wyszukiwanie ... ehhh
Piter Posiadacz elektryka 20 Aug 2023 #3 Trzeba wejsc na iPhonie w skróty/wszystkie skróty/ wyszukaj Tesla następnie wejsc w dany skrót (kliknąć „szczegóły”) i odznaczyć „pokaż w Apple Watch”
Trzeba wejsc na iPhonie w skróty/wszystkie skróty/ wyszukaj Tesla następnie wejsc w dany skrót (kliknąć „szczegóły”) i odznaczyć „pokaż w Apple Watch”
STMS Pionier e-mobilności 20 Aug 2023 #4 ręcznie dodałem i mogę ręcznie go wywołać ale nie umiem wywołać głosowo - czy Tobie się udało głosowo ? Last edited: 20 Aug 2023
ręcznie dodałem i mogę ręcznie go wywołać ale nie umiem wywołać głosowo - czy Tobie się udało głosowo ?
Piter Posiadacz elektryka 20 Aug 2023 #5 Tak. Wywołuje Siri i działa. Nie testowałem wszystkich komend ale otwieranie i zamykanie działa. Już sąsiedzi sie dziwnie przyglądali ze rozmawiam z Teslą więc odpuściłem. Może jutro przetestuję 😎
Tak. Wywołuje Siri i działa. Nie testowałem wszystkich komend ale otwieranie i zamykanie działa. Już sąsiedzi sie dziwnie przyglądali ze rozmawiam z Teslą więc odpuściłem. Może jutro przetestuję 😎
STMS Pionier e-mobilności 20 Aug 2023 #8 udało mi się po angielsku ale po polsku narazie nie rozumie - cały czas wywołuje wyszukiwarkę bawię się dalej
udało mi się po angielsku ale po polsku narazie nie rozumie - cały czas wywołuje wyszukiwarkę bawię się dalej
Michał z Krakowa Zadomawiam się 21 Aug 2023 #9 Przy otwieraniu tylnego bagażnika (komendę Siri wywołuje poprawnie), włączają się tylko światła, ale bagażnik się nie otwiera. U was działa?
Przy otwieraniu tylnego bagażnika (komendę Siri wywołuje poprawnie), włączają się tylko światła, ale bagażnik się nie otwiera. U was działa?
STMS Pionier e-mobilności 21 Aug 2023 #10 Piter said: Po polsku tak jak nazwy skrótów „zablokuj Tesla” Click to expand... A jaki masz OS ? ja mam IOS 16.6 watchOS 9.6.1 Może tu jest ślad … ?
Piter said: Po polsku tak jak nazwy skrótów „zablokuj Tesla” Click to expand... A jaki masz OS ? ja mam IOS 16.6 watchOS 9.6.1 Może tu jest ślad … ?