Taniej, bo to gorsza wersja.
Tego nie wiesz. Może akurat nie będzie miała tego będzie beznadziejnego szklanego dachu, więc dla wielu będzie lepszą wersją.
Taniej, bo to gorsza wersja.
Z którego roku ten GLE ? Jaka wersja?Też prawie zamówiłem Quick Silver, ale po obejrzeniu zdjęć w necie jakoś mi przeszło i okleję na satynowy, bo wygląda bardziej elegancko. Z tych dwóch kolorów QS na pewno mniej się będzie nagrzewał. Czarna ponoć się w słońcu potrafi nagrzać do prawie 80 stopni. Moja szara trójka w szczycie się nagrzewa do 68 stopni. A z zastanawianiem to nie ma co się wahać, Tesle to są bardzo dopracowane samochody za rozsądne pieniądze. Do Mercedesa już na pewno nie wrócę, sprzedałem ostatnio w końcu dziadostwo, przy podobnym przebiegu 60 tys GLE był w serwisie łącznie około 20 razy w tym na wymianie silnika za 150 tys za który chcieli żebym ja zapłacił, ale bardzo szybko zostali postawieni do pionu. Przy obecnych warunkach finansowań Tesla nie ma konkurencji.
Dach bez porządnej, fabrycznej rolety to kompletna lipa. Nie trzeba mieszkać na głębokim południu Europy żeby poczuć jak pięknie grzeje. Po postoju na słońcu, nawet jak wnętrze się wychłodzi, to od dachu ciepło strasznie promieniuje. Roleta jak w Zeekr 7X wiele by zmieniła.Ale co ty z tym dachem? Mieszkasz na Lazurowym Wybrzeżu czy Kalifornii?
Dokładnie, ja jakbym miał wybrać czy mieć szklany dach czy nie -10k to bym brał bez, ewentualnie szyberdach i tyleDach bez porządnej, fabrycznej rolety to kompletna lipa. Nie trzeba mieszkać na głębokim południu Europy żeby poczuć jak pięknie grzeje. Po postoju na słońcu, nawet jak wnętrze się wychłodzi, to od dachu ciepło strasznie promieniuje. Roleta jak w Zeekr 7X wiele by zmieniła.
Dlatego podkreśliłem, porządna roleta. Konieczność dokupowania badziewia z Ali do samochodu za 200k i więcej jest po prostu śmieszne. Do tego roletę w pochmurny dzień możesz sobie po prostu odsunąć, osłon nie będziesz co chwilę montował i demontował.Moim zdaniem, fabryczne rolety to niewiele dający zwykły kawał szmatki (miałem w ID.3 szklany dach z fabryczną elektryczną roletą). Zwykłe osłony przeciwsłoneczne do Tesli za 150zł z Ali są lepsze niż taka roletka.
Dlatego podkreśliłem, porządna roleta.
Konieczność dokupowania badziewia z Ali do samochodu za 200k i więcej jest po prostu śmieszne.
Do tego roletę w pochmurny dzień możesz sobie po prostu odsunąć, osłon nie będziesz co chwilę montował i demontował.
Z 2022 roku. GLE 300d 4matic z pakietem AMG i innymi duperelami.Z którego roku ten GLE ? Jaka wersja?
ciekawe, sam sie zastanawiałem nad nim tyle ze hybryda, kolega ma i w sumie raz był w serwisie bo mu sie światło "zawiesiło"Z 2022 roku. GLE 300d 4matic z pakietem AMG i innymi duperelami.