Hehe, do jazdy w trasie? No fakt, jest tylko zwykły tempomat. Na razie obstawiam, że w trasę nim nie wyjadęBrakuje w nim tylko aktywnego tempomatu.
W eC3 aplikacja kompletnie nie działa. Od grudnia 2024 walczę z Citroen Polska. Nie wiem ile samochód zużywa energii, prawd. w cyklu mieszanym ok. 20-22 kWh, szacunkowo. Brak obiecanych katalogowo funkcji. Samochód wydano (o czym dowiedziałem się w procesie reklamacji) bez jakiegoś modułu łączności (żeby przyspieszyć wydanie, chociaż auto brałem ze stocku). Cyrk. Citroen Polska odsyła do Dilera, Diler do Citroena Polska.Nie mam jeszcze eC3 ale w e208 jest tak jak piszesz. I to pewnie będzie w eC3 tak samo.
Nie, nie jest to możliwe. Soft jest identyczny jak w wersji bez wyświetlacza centralnego. Tak więc takie informacje w założeniu uzyskuje się z aplikacji. Aplikacji, która w zasadzie nie działa. Nie pobiera danych z samochodu. Nie pobiera, bo nie wiadomo dlaczego. Może dlatego, że nie ma jakiegoś modułu. Citreon Polska tego nie wie i tylko wyrażają ubolewanie, wskazując, że jest to problem globalny. Od 3 miesięcy nad tym pracują.Nie da się sprawdzić zużycia w samym samochodzie, bez aplikacji?
86zl bruttoIle taki najem miesięcznie ?
Tym którym miałem na jeździe próbnej też nie było wskazań zużycia, choć handlowiec mówił że tam gdzieś są. Zobaczymy czy w obecnie produkowanym będą te statystyki.Nie, nie jest to możliwe. Soft jest identyczny jak w wersji bez wyświetlacza centralnego. Tak więc takie informacje w założeniu uzyskuje się z aplikacji. Aplikacji, która w zasadzie nie działa. Nie pobiera danych z samochodu. Nie pobiera, bo nie wiadomo dlaczego. Może dlatego, że nie ma jakiegoś modułu. Citreon Polska tego nie wie i tylko wyrażają ubolewanie, wskazując, że jest to problem globalny. Od 3 miesięcy nad tym pracują.
Jaka cena takie auto 🤣86zl brutto