eGolf 2018 35kW - przeglądy

muczi

Nowy na Forum
Cześć. Nabyłem takiego Golfa z rocznika 2018. Nie mogę się nigdzie doszukać czasokresu i zakresu przeglądów. Mam przejechane koło 110 tys i wyświetla się informacja o wykonaniu serwisu. Posiada może ktoś taką rozpiskę?

Adonis

Zadomawiam się
Najpierw należy zalogować się na portalu erWin. W przypadku braku konta można je utworzyć w pasku menu, klikając „Mój erWin”, a następnie „Rejestracja”. Wybierz Cyfrową Książkę Serwisową za pomocą pozycji menu „Produkty i usługi”. Wprowadź żądany numer VIN i kliknij „Szukaj”.

muczi

Nowy na Forum
Najpierw należy zalogować się na portalu erWin. W przypadku braku konta można je utworzyć w pasku menu, klikając „Mój erWin”, a następnie „Rejestracja”. Wybierz Cyfrową Książkę Serwisową za pomocą pozycji menu „Produkty i usługi”. Wprowadź żądany numer VIN i kliknij „Szukaj”.
Dzięki za podpowiedź. Niestety w zakładce produkty i usługi nie mam książki serwisowej. Widzę tylko opcję kreator produktu Erwin oraz koszyk zakupów. Mogłem coś źle zrobić przy rejestracji?

Adonis

Zadomawiam się
Obecnie usługa erWin jest płatna.
Załączyłem formularze dla porównania. Można skorzystać z FineReader.exe, odzyskać tekst i przetłumaczyć dla lepszego zrozumienia. Po "Inspekcji" nie otrzymałem danych baterii trakcyjnej. Czyli VW robi to co chce i kasuje tyle ile chce aby gwarancja była ważna.

Attachments

• VW eup Wartungsliste 1.jpg
    VW eup Wartungsliste 1.jpg
    1,2 MB · Liczba wyświetleń: 9
  • VW eup Wartungsliste 2.jpg
    VW eup Wartungsliste 2.jpg
    665,4 KB · Liczba wyświetleń: 9
  • VW eup Wartungsliste 3.jpg
    VW eup Wartungsliste 3.jpg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 9

muczi

Nowy na Forum
Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze zastanawiam się czy VW nie udostępnia takiej checklisty co należy sprawdzić przy danym przebiegu auta?