Ekoen

sh95

Entuzjasta elektromobilności
Co prawda nie Warszawa, a po drodze do/z Warszawy na A2, mniej na MOPach Bolimów i Mogiły od dziś działają ładowarki Ekoenu: 2x180kW + 22kW Type2 (na zdjęciu z ich apki jest błąd)

1749661707454.png

Ceny statyczne 2,99zł.

W EIPA podają, że to 2x144kW. Ładowarki to zapewne Axon Easy 180 od Ekoenergetyki.

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Dobrze ze już działają ale przez cenę niestety to ostateczność.
na mop każdy kierowca jest dy****. paliwo też droższe o kilkadziesiąt groszy. jedyna sensowna była polenergia po 1,7 zl ale i to już przeszłość. trzeba czekać na nowe suc w pobliżu autostrad

STMS

Pionier e-mobilności
na mop każdy kierowca jest dy****. paliwo też droższe o kilkadziesiąt groszy. jedyna sensowna była polenergia po 1,7 zl ale i to już przeszłość. trzeba czekać na nowe suc w pobliżu autostrad

tylko paliwo nie jest droższe 2 x w stosunku do najtańszych ofert

tu pewno GDKiK jak w innych przypadkach żąda sobie z 15 % od wartości sprzedanej energii - czyli 45 gr brutto idzie do Państwa

sh95

Entuzjasta elektromobilności
Dziś wskoczyła "promocyjna" cena 1,99zł na obu MOPach:

1749752431582.png

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Dziś wskoczyła "promocyjna" cena 1,99zł na obu MOPach:

View attachment 29001
Ciekawe na jak długo :)

wxwx78

Fachowiec
Coś Ekoen Reduta szwankuje ostatnio.
* w miniony czwartek :
- stanowisko 4 bez podświetlenia a ekran biały
- stanowisko 5 zawiśnięte z poprzednią sesją (podłączonego auta brak)
- stanowisko 6, mimo podgrzania baterii, dawało maks 60 kW. Tesla o tym informowała.

Zgłosiłem to wszytko do Ekoenu mailowo. Odpisali, że 4kę sprawdzą, 5tkę zrestartowali, o 6 wiedzą i pracują

* dziś ok 11stej
- 4ka dalej off
- 6tki nie chciałem
- 5tka była ok

* dziś ok 14stej (drugie auto):
- 4 off
- na 5 miałem 1 kW ładowania i nic więcej...
- zaraz za mną ktoś podjechał na st. 6 i miał 4 kW.. Udało im się, w końcu, dodzwonić na Hotline, ale mnie się odechciało i odjechałem (przyjąłem się podładować na 10-15 minut z racji wolnego czasu i niskich cen a pozostałe były zajęte ; ludzie podpięci do 2ki mówili, że u nich jest ok i leci 200 kW )

Last edited:

wxwx78

Fachowiec
Nie wiem od kiedy, ale Elocity, w swojej apce, pokazuje (chyba aktualne) prędkość ładowania i ile kWh jest pobrane , dla obecnie używanych stanowisk. Jak sobie zerkam na Ekoen Reduta, to za różowo nie jest.