Elektryk za "45k" ładniejszy od Dacii ;)

Halczyn

Zadomawiam się
S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
No dobre... O tym aucie ględzą już od miesięcy i dalej nic w salonach nie stoi. Niech ogłoszą cennik to zobaczymy co zostanie z szumnych zapowiedzi. Takiego Instera, C3, ktoś by kupił bez dopłat za lekko ponad 100 tys? Spring próbuje być tańszy, lekko poniżej 90 tys. A tu ma być tyle dobra za 80?
Pożyjemy zobaczymy. Dacia też "błysnęła" wersją za 77 ale bez klimy. Tak czy inaczej odnośnie programu dopłatowego są "po zadku" bo ludzie biorą to co jest a nie to co być moze będzie. Może dlatego że boją się nie-załapania na dopłaty, które na tym programie mają się zakończyć

Last edited by a moderator:

Ev3

Pionier e-mobilności
A ten temat to zaklinanie rzeczywistości?
Toto od niczego chyba co jeździ nie jest ładniejsze, raczej to zynonim brzydoty.
Spring przy nim wygląda jak świetnie zaprojektowane auto...

testowy

Zadomawiam się
No dobre... O tym aucie ględzą już od miesięcy i dalej nic w salonach nie stoi. Niech ogłoszą cennik to zobaczymy co zostanie z szumnych zapowiedzi. Takiego Instera, C3, ktoś by kupił bez dopłat za lekko ponad 100 tys? Spring próbuje być tańszy, lekko poniżej 90 tys. A tu ma być tyle dobra za 80?
Pożyjemy zobaczymy. Dacia też "błysnęła" wersją za 77 ale bez klimy. Tak czy inaczej odnośnie programu dopłatowego są "po zadku" bo ludzie biorą to co jest a nie to co być moze będzie. Może dlatego że boją się nie-załapania na dopłaty, które na tym programie mają się zakończyć
cennik chyba już jest...

Last edited:

Froggy

Posiadacz elektryka
A ten temat to zaklinanie rzeczywistości?
Toto od niczego chyba co jeździ nie jest ładniejsze, raczej to zynonim brzydoty.
Spring przy nim wygląda jak świetnie zaprojektowane auto...
Mi się bardziej niż Spring podoba, nie "podskakuje pod".
Spring podoba się w większości tym, którzy widzieli go tylko na zdjęciach - mniemam, że nigdy nie miałeś wątpliwej przyjemności prowadzić go?

Ev3

Pionier e-mobilności
Mi się bardziej niż Spring podoba,
Poważnie?
Nawet na tym linku powyżej, patrzeć da się tylko na Springa.
Spring podoba się w większości tym, którzy widzieli go tylko na zdjęciach - mniemam, że nigdy nie miałeś wątpliwej przyjemności prowadzić go?
Mam dwa takowe.
Tylko co to ma do podobania się?
Wad ma wiele, ale akurat wygląd do nich nie należy - całkiem fajne autko.

testowy

Zadomawiam się
większa bateria 37/25, więcej mocy 95/65, wyższy moment 158/113, autohold/ręczny w mniejszej cenie niż mocniejsza wersja Springa 65.

cięższy za to o 150kg, mniejszy bagażnik, brak AAuto

Czy to jest brzydsze od starej Pandy w wersji Cross? Nie wydaje mi się.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Dajmy mu szansę. Może będzie to nowy maluch który zelektro-motoryzuje Polskę?