Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SKODA
Skoda Enyaq Forum • Skoda Enyaq iV 80/80x/60/vRS
Enyaq iV, Wrażenia i opinie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="JakubS, post: 10968, member: 376"] Ja jestem użytkownikiem od 11 tys.. wersja 80, zużycie na poziomie 14 to tylko bez klimy. Z klima tak 17-18 dla prędkości do 100 w trybie mieszanym. Bez klimy to sądzę że po wiaderku melisy można się zbliżyć do zasięgu 600 km ( tak jadąc 70-80/h , przy około 21 stopniach bez klimy na odcinku około 100km osiągnąłem 13,0 kWh/100 Warszawa-Drobin). Z przyczepka radzi sobie dobrze chociaż zużycie skacze do 24-27 ale 1,7 tony daje radę. Średnia z całości 18,5 :) Już się zepsuł moduł od monitora i był wymieniany przez około 2 tygodnie. Z minusów to mały bagażnik, brak wentylowanych siedzeń. Ja za jazdę daje duży plus ale może dlatego że przesiadłem się z domu na kółkach. Denerwujący line assist. Z przyjemnych to oglądanie się przechodniów na wybryk natury. #edited Może trochę za słabo podkreśliłem ocenę samochodu. Jestem z niego zadowolony i daje takie 4+ może 5- . Do rewelacji brakuje, ale i tak buzia się uśmiecha. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SKODA
Skoda Enyaq Forum • Skoda Enyaq iV 80/80x/60/vRS
Enyaq iV, Wrażenia i opinie