Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SKODA
Skoda Enyaq Forum • Skoda Enyaq iV 80/80x/60/vRS
Enyaq iV, Wrażenia i opinie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 12373, member: 286"] Dostałem auto jako zastępcze i z punktu właściciela ID.3 mam kilka zastrzeżeń które częściowo mogą wynikać z przyzwyczajeń do ID.3. Pierwsze to obsługa która jest, pisałem to w innym wątku, niekonsekwentna. Z jednej strony stawiamy na pokrętła dźwigienki i przyciski a z drugiej strony mamy potężny wyświetlacz którego potencjalne wykorzystanie jest zmarnowane. Wydaje mi się że jestem oblatany w obsłudze komputerów, tabletów i podobnych urządzeń a tutaj miałem duży problem z ustawieniem klimatu. To oczywiście może wynikać z przyzwyczajeń, ale wracając popołudniową porą byłem rozpraszany przez paski fortepianowanego lakieru na wstawkach w drzwiach i na desce rozdzielczej. ID.3 też je ma ale są położone na tyle nisko że świat zewnętrzny zza szyby się w nich nie odbija. W Skodzie niestety tak i to mnie dekoncentrowało rozpraszając blikaniem po oczach. Sam samochód jest duży na zewnątrz, na kołach 21 wygląda poważnie w środku jest napewno więcej miejsca nad głową, ale dla mnie zdecydowanie bardziej pasuje przestrzeń w ID.3. Chciałbym być dobrze zrozumiany, bliźniaczego ID.4 też bym nie wybrał. Myślę że można się przyzwyczaić do auta ale i tak złamałem swoje słowo, które dałem sobie po sprzedaży Seata Alhambry 4 motion, nigdy więcej auta za ponad 100 tyś PLN. Gdybym mial dać za auto ponad 200 to bym tego nie przełknął, całe szczęście ID.3 zatrzymał się na jedynce z przodu. No ale każdy ma jakieś potrzeby i pewnie wiele osób będzie zadowolonych z Eniaq lub ID.4 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SKODA
Skoda Enyaq Forum • Skoda Enyaq iV 80/80x/60/vRS
Enyaq iV, Wrażenia i opinie