Ev6 cesja, może ktoś chce

nabrU

Moderator
Więc wolę ryzykować że część kupujących pomyśli, że uuuuuu... to śmierdząca sprawa. Niestety takie czasy

Dokładnie, u nas w UK klonowane rejestracje to powszechny problem więc ludzie zasłaniają tablice na zdjęciach.

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Dlatego ja zawsze zostawiam używany samochód w rozliczeniu. Nie chcę mieć nic wspólnego z "Januszami biznesu", którzy z robią gównoburzę, bo im się zdaje że nowe drzwi pomalowane i wstawione w reżimie technologicznym przez serwis fabryczny to WYPADEK i złapali kogoś na kłamstwie. Zresztą osoba, która kupi tylko na podstawie zdjęć i opisu jest takim samym idiotą

tentaki

Zadomawiam się
to, że kolor tych drzwi jest inny to FAKT nie opinia - jak zapłacisz 20 tys mogę przywieźć kolorymetr i Ci to udowodnić skoro jesteś taki ograniczony i tego nie wiesz
OK, teraz już widzę, że to nie tylko kwestia mojego wrażenia odnośnie tego poziomu umysłowego

a odnośnie ujawniania danych ... chyba coś pomyliłeś - tablic jest tysiące na ulicach i nie trzeba z fotki spisywać a poza tym to nie TWÓJ pojazd ale paranoja widać Ci dokucza 🤣
odpowiem, ponieważ inni czytają... na ulicach nie masz daty pierwszej rejestracji, numeru VIN i danych o wyposażeniu auta. To że pojazd nie jest MÓJ, w przypadku zatrzymania do czynności procesowych, jednak dla leasingu nie ma znaczenia, trzeba i tak płacić (wiedzą to niektórzy posiadacze leasingowanych aut naprawianych miesiącami na gwarancji). Jeśli auto będzie zatrzymane w trakcie podróży zagranicznej np na wakacjach, też będzie fajnie.

STMS

Pionier e-mobilności
odpowiem, ponieważ inni czytają... na ulicach nie masz daty pierwszej rejestracji, numeru VIN i danych o wyposażeniu auta. To że pojazd nie jest MÓJ, w przypadku zatrzymania do czynności procesowych, jednak dla leasingu nie ma znaczenia, trzeba i tak płacić (wiedzą to niektórzy posiadacze leasingowanych aut naprawianych miesiącami na gwarancji). Jeśli auto będzie zatrzymane w trakcie podróży zagranicznej np na wakacjach, też będzie fajnie.

widać paranoje - to się leczy

aczkolwiek chyba nie pomoże skoro świadomie kłamiesz naciągasz ludzi i się obrażasz, że nikt nie chce kupić od naciągacza

wróć za pół roku i pochwal się czy udało się upłynnić i za ile 🤣 pośmiejemy się więcej

nabrU

Moderator
Już dawno optowałem za opcją wyłączenia komentarzy w dziale 'Kupię / sprzedam' i jak widać chyba słusznie bo mamy następne, niekoniecznie kulturalne 'neverending story'...:rolleyes:

Panowie @Michal i @KrzysztofFly zagadajcie z Ojcem Redaktorem czy to się da załatwić.

nnnnn

Pionier e-mobilności
Dlatego ja zawsze zostawiam używany samochód w rozliczeniu. Nie chcę mieć nic wspólnego z "Januszami biznesu", którzy z robią gównoburzę, bo im się zdaje że nowe drzwi pomalowane i wstawione w reżimie technologicznym przez serwis fabryczny to WYPADEK i złapali kogoś na kłamstwie. Zresztą osoba, która kupi tylko na podstawie zdjęć i opisu jest takim samym idiotą
Zastanawia mnie to kto w sytuacji tego konkretnego ogłoszenia jest januszem biznesu: ten co nie mówi wszystkiego czy ten co chce wiedzieć co się z autem działo.

To jaka jest cena to kwestia sprzedającego i tyle, innym niezainteresowanym niewiele do gadania, natomiast nie informowanie o ewentualnych zdarzeniach które miały to inna sprawa. Kolejny właściciel później ze zdziwieniem zobaczy że jego auto miało zdarzenie na 10-20k PLN a nikt mu nic o tym nie powiedział.

Z ciekawości na ile wyceniono tą wymianę?

STMS

Pionier e-mobilności
Popieram.
Bardzo brakuje mi możliwości założenia takiego tematu.

masz problem ze sprzedażą i boisz się komentarzy ?

nie dobrze to świadczy o ofercie jaką chcesz wystawić

jak pisałem - moja nawet tu nie wyląduje bo jak już się zdecyduję to kolejka tylko czeka aby kupić ale rozsądne uczciwe auto w rozsądnej cenie bez kombinacji