Ev6 cesja, może ktoś chce

viallos

Pionier e-mobilności
jak pisałem - moja nawet tu nie wyląduje bo jak już się zdecyduję to kolejka tylko czeka aby kupić ale rozsądne uczciwe auto w rozsądnej cenie bez kombinacji
Hehehe ... tak sobie czytam i czytam i generalnie dwie strony po trosze maja racje. Miałem nie komentować ale powyższe to już jest jakaś abstrakcja 🤣🤣🤣

Ta wypowiedzią utwierdziłem się że brak Ci jednak rozsądku.

STMS

Pionier e-mobilności
Hehehe ... tak sobie czytam i czytam i generalnie dwie strony po trosze maja racje. Miałem nie komentować ale powyższe to już jest jakaś abstrakcja 🤣🤣🤣

Ta wypowiedzią utwierdziłem się że brak Ci jednak rozsądku.

a na jakiej podstawie tak twierdzisz ?

jakoś 20 letnia historia sprzedaży moich pojazdów salonowych [6 szt] pokazuje, że nigdy nie robiłem ogłoszenia mimo, że miałem dziwadła typu ten Sharan 5 osobowy, accord 2,4 kompletnie nie przyspieszający, grand cherokee z końca produkcji itp

zresztą podobnie było z motocyklami - transalp sprzedał się zdalnie na telefon , bmw jak tylko dowiedział się kolega z forum, że mi się znudziło

mam yacht co będę sprzedawał pewno za 3-4 lata - tu sam się zastanawiam jak będzie bo to specyficzny rynek

krzyss

Pionier e-mobilności
Ten zaraz z tym trzylatkiem to ponad 10 miesięcy, też popadasz w paranoję.
Zyjemy w Polsce, za trzy miesiace rocznik bedzie 2025, a auto 2022… czyli trzylatek :)

Last edited:

cooler

Pionier e-mobilności
Natrzepaliscie 6 stron o jednej ofercie sprzedazy auta. Chce wam sie? Nic nie mozna interesujacego o ofercie przeczytac bo jest 6 stron przepychanek jak dzieci w piaskownicy:
" - Sam jestes powypadkowy!
- Twoja stara jest powypadkowa! Stluczka to nie wypadek!"
Podnosimy koledze zasięgi żeby szybciej sprzedał :)
Karmimy algorytm...
Tak samo jest przy każdej sprzedaży. Teraz się nie dziwię że tylko ja piszę o awariach swojej Tesli: każdemu pewnie się coś co chwila pitoli, tylko teraz się boi coś napisać bo mu to wypomną choćby za 10 lat jak będzie chciał sprzedać :p
@STMS nie daruje jeżeli coś pominiesz w ogłoszeniu o czym kiedyś napisałeś...

STMS

Pionier e-mobilności
Karmimy algorytm...
Tak samo jest przy każdej sprzedaży. Teraz się nie dziwię że tylko ja piszę o awariach swojej Tesli: każdemu pewnie się coś co chwila pitoli, tylko teraz się boi coś napisać bo mu to wypomną choćby za 10 lat jak będzie chciał sprzedać :p

nie bardzo chyba przeczytałeś mój post wyżej - nie będzie ogłoszenia ... może dla niektórych to trudno zrozumieć ... ale ja sprzedam jak inne znajomym

PS. zobacz to ogłoszenie z posta ... jak myślisz zmienił czy nadal oszukuje "bezwypadkowe" "jak nowe" ?

vwir

Pionier e-mobilności
Karmimy algorytm...
Strach felgę przytrzeć. Całka jak nic...

windowsowy27

Nowy na Forum
odpowiem, ponieważ inni czytają... na ulicach nie masz daty pierwszej rejestracji, numeru VIN i danych o wyposażeniu auta.

Rzadko odpowiadam bo zazwyczaj czytam ale to muszę skomentować bo to jakaś paranoja w głowie. Numer rejestracyjny masz dostępny na każdym aucie na parkingu, vin większość aut ma za szybą widoczny, sprawdzić datę 1 rejestracji to 5 min. Jak widać w ogłoszeniu zasłonięte blachy, brak vinu to wiadomo że jakiś janusz i na 90% z autem coś kombinowane.

Ev3

Pionier e-mobilności
Jak widać w ogłoszeniu zasłonięte blachy, brak vinu to wiadomo że jakiś janusz i na 90% z autem coś kombinowane.
Wyobraź sobie, ze nie każdy ma taki sam stosunek do swoich danych osobowych (i danych auta też) jak Ty.
Ja zawsze zasłaniam blachy, mimo że autom nie dolega nic, zazwyczaj jestem pierwszym właścicielem i nie miały po wyjeździe z salonu żadnych przygód.

Nie widzę potrzeby ułatwiania różnym "namierzaczom" swojej identyfikacji.

Vin wrzucam, bo po tym do mnie za łatwo się nie dojdzie.