Olecki
Pionier e-mobilności
No dobra, czyli kolejny który przychodzi z pytaniem a po tym jak dostanie odpowiedź to jednak wie lepiej bo 'wydaje mnie sie". Rzeczywiście nie ma tu sensu więcej dyskutować.Dzięki za podpowiedź.
Co do telefonów - porównanie nieadekwatne. Proszę czytajcie ze zrozumieniem....
CLOU = "Co ciekawe - wczoraj po włączeniu spryskiwaczy obieg zamknięty się załączył, wnioskuję że jednak to nie jest wina całego panelu tylko coś nie styka...
Reszta "klawiszy" w trybie klimatyzacji działa poprawnie"
Nie jest moim zamiarem kłócenie się z kimkolwiek tutaj. Ale proszę odpuśćcie sobie couching/mentoring itedepe... Możecie/Chcecie pomóc to alleluja i do przodu...I gloria Wam, ale darujcie sobie całą resztę, która to była zawarta w POST SCRIPTUM czyli jakby dodatku
Czuwaj
A, jeszcze tak na zakończenie jedna rzecz a propos włączania się obiegu zamkniętego po użyciu spryskiwaczy - gdybyś zadał sobie choć odrobinę wysiłku i zajrzał do instrukcji obsługi to znalazłbyś informację że jest to funkcja klimatyzacji włączana z menu Klimatyzacja --> Ustawienia klimatyzacji --> Recyrkulacja powietrza --> Uruchom po użyciu płynu do spryskiwaczy.
Edit: google podpowiada 96540-CV100 (nie wiem czy Anglik pasuje czy nie) ale patrząc na ilość postów o ich usterkach nie wiem czy kupiłbym używkę.
Last edited: