Felgi i opony zimowe

PowerFlw

Zadomawiam się
Jeżeli ktoś się zastanawia nad kołami Induction 20" to zdecydowanie potwierdzam wszystkie opinie o ekstremalnej ich podatności na zarysowania. Auto odebrałem w poniedziałek, a do weekendu miałem już zadrapania na wszystkich 4 felgach :((( Dodam tylko, że w poprzednim aucie, też SUV z dużymi kołami, nie mam takich przez 3 lata użytkowania... ale poza tym wyglądają kozacko!

KrzysztofFly

Moderator
Mam leasing więc nie rejestrowałem auta osobiście .
Ja też mam leasing (SCM) ale mi wydali wszystkie oryginalne dokumenty po zarejestrowaniu samochodu.
Jeśli masz LR, to mogę Ci podesłać skan mojego.

KrzysztofFly

Moderator
Też mam scm ale nie dostałem
Moja jest rejestrowana w Warszawie (WH), nie jestem do końca pewien bo od lutego już trochę czasu minęło, jednak wydaje mi się, że czekały na mnie w salonie razem z tablicami.
dużo tego jest do skanowania ? Ja mam RWD
W sumie 2 strony. Może ktoś z RWD z Berlina się z tobą podzieli na razie swoją, do czasu aż odzyskasz dokumenty od leasingu.

EPI Energia Invest

Zadomawiam się
Moja jest rejestrowana w Warszawie (WH), nie jestem do końca pewien bo od lutego już trochę czasu minęło, jednak wydaje mi się, że czekały na mnie w salonie razem z tablicami.

W sumie 2 strony. Może ktoś z RWD z Berlina się z tobą podzieli na razie swoją, do czasu aż odzyskasz dokumenty od leasingu.
Też mam WH (koniec marca) ale moja przyjechała do nas na lawecie (koniec kwartału) a dowód osobno pocztą .

KrzysztofFly

Moderator
Też mam WH (koniec marca) ale moja przyjechała do nas na lawecie (koniec kwartału) a dowód osobno pocztą .
No jak z marca, to raczej będzie RWD z Chin (wcześniej napisałem z Berlina, bo myślałem, że na dniach rejestrowana). Mi tablice, dowód i dokumenty zostawili w salonie, jakiś tam protokół odbioru też podpisywałem i zostawiałem w salonie, oni sobie odebrali.

kristof46

Fachowiec
Co myślicie o założeniu felgi o innym odsadzeniu ET niż to co sugeruje Tesla? Zastanawiałem się nad ET35 do Y Performance. Miałem też w głowie inną szerokość felgi np 8,5. Czy jednak trzymać się tych 9,5 i ET45 jak być powinno?