Felgi i opony zimowe

krzyss

Pionier e-mobilności
W maju. Ale może są różnice między bankomatami, bo w innym miejscu i czasie był limit 1000 zł i nie dało się więcej.
To ja mam pecha, musze blikiem sprawdzic.
Wszystkie co znam daja max 800

Michal

Moderator
To ja mam pecha, musze blikiem sprawdzic.
Wszystkie co znam daja max 800
Jas też zawsze mam limit 800 na euronetach (PKOBP i ING).

Jaceq

Pionier e-mobilności
Jas też zawsze mam limit 800 na euronetach (PKOBP i ING).
Spróbujcie z ciekawości na jakimś euronecie: wpisujecie kwotę do wypłaty "1000 zł", bankomat pokazuje, że wypłaci max 800zł, ale jest tam też opcja "inna kwota" - wpisujecie ponownie 1000zł, wtedy powinno się pojawić info, że kwota maksymalna to właśnie 1000zł :) Testowane kilkukrotnie na różnych lokalizacjach euronetu. Dziś nawet tak wypłacałem 2 x 1000 zł :cool:

krzyss

Pionier e-mobilności
Kiedys tak dzialalo, ostatnio nie. Sprawdze choc 1000 to wiele nie zmienia… przez lata bylo 3900 i bylo ok to chca nas na sile zmusic do rezygnacji z gotowki.

itguy

Posiadacz elektryka
Ktore bankomaty wyplacaja po 2000.- ?
Moje daja po 800zl…
taka dyskusja z tego wynikła że aż sprawdziłem co to był za bankomat :D
to był PKO Bank Polski, jak pisałem wcześniej blikiem, nie wiem ile limit byłby kartą bo oczywiście jej nie zabrałem ze sobą xD
1686033554918.png

itguy

Posiadacz elektryka
Kiedys tak dzialalo, ostatnio nie. Sprawdze choc 1000 to wiele nie zmienia… przez lata bylo 3900 i bylo ok to chca nas na sile zmusic do rezygnacji z gotowki.
niestety ale to prawda

Michal

Moderator
W bankomatach PKOBP da się wypłacić 8000 zł, przynajmniej mając u nich konto, ale pewnie niezależnie od tego.