krzyss
Pionier e-mobilności
Kiedy ostatnio wyplacalesEuronet mi wypłaca max 4000. A 800 jak użyję telefonu zamiast karty.
Kiedy ostatnio wyplacalesEuronet mi wypłaca max 4000. A 800 jak użyję telefonu zamiast karty.
W maju. Ale może są różnice między bankomatami, bo w innym miejscu i czasie był limit 1000 zł i nie dało się więcej.Kiedy ostatnio wyplacales![]()
To ja mam pecha, musze blikiem sprawdzic.W maju. Ale może są różnice między bankomatami, bo w innym miejscu i czasie był limit 1000 zł i nie dało się więcej.
Jas też zawsze mam limit 800 na euronetach (PKOBP i ING).To ja mam pecha, musze blikiem sprawdzic.
Wszystkie co znam daja max 800
Spróbujcie z ciekawości na jakimś euronecie: wpisujecie kwotę do wypłaty "1000 zł", bankomat pokazuje, że wypłaci max 800zł, ale jest tam też opcja "inna kwota" - wpisujecie ponownie 1000zł, wtedy powinno się pojawić info, że kwota maksymalna to właśnie 1000złJas też zawsze mam limit 800 na euronetach (PKOBP i ING).
niestety ale to prawdaKiedys tak dzialalo, ostatnio nie. Sprawdze choc 1000 to wiele nie zmienia… przez lata bylo 3900 i bylo ok to chca nas na sile zmusic do rezygnacji z gotowki.