Kup sobie sam oddzielnie. W salonie jak zamowisz to na bank sie nie wyrobia z ich dostarczeniem.Witam,
czy zamawiając Tesla Y LR muszę od razu w zamówieniu dodać felgi i koła zimowe? czy mogę je dokupić w salonie w tej cenie osobno? Biorę na auto leasing i nie chcę "zimówki" wrzucać w łączny koszt leasingu, tylko dokupić za gotówkę.
A co zrobisz z tymi oponami na których kupiłeś auto? Na OLX pewnie 1/2 ceny odzyskasz.ok, dzięki, to odpuszczam zakup od Tesli i jak coś to wyjadę na seryjnych. Rozważę zakup albo opon wielosezonowych (oby tylko nie były za głośne bo tego nie lubię) albo drugi komplet felg z oponami. pozdrowionka!
Jakiego producenta felg polecacie?Nie musza być Teslowskie. Moje zimowe do T3 z oponami to 1/4 ceny czekalem z 7 dni
Wzięcie ich potem, to odliczenie od przychodu, kwestia jak to już zależy od formy opodatkowania.. Na pewno lepiej jak wsadzanie w tego ood razu w fakturę
Czy warto? Jest potem mniejsze ryzyko zniszczenia felg przez warsztaty przy wymianie opon.
Do Trójk i Yi do jazdy zwykłej przecietnej bez szaleństwa, teraz bralbym raczej opony wielosezonoowe.
W Y tym bardziej mozna to rozważyć.
Zestaw kół zimowych Tesli w ich cenie? To ostatnie co bym brał pod uwagę nawet gdybym chcial tyle wydać to poszukał bym czego indywidualnego.