Feyree Przenośna ładowarka Type2 EVSE 11 KW 16A trójfazowa

Harley

Nowy na Forum
Może kogoś zainteresuje.

Sprzedam nową, przenośną ładowarkę Feyree 11 KW 16A trójfazową.

Jedna z najlepszych ładowarek tego typu, jeżeli chodzi o stosunek ceny do jakości.

Regulowane natężenie: 8-10-13-16A.

Długość przewodu: 5 m.

Zamówiłem na znanym portalu 2 sztuki tych ładowarek (dla siebie i dla Ojca), ale stwierdziliśmy, że wystarczy nam jedna. Dlatego druga jest do sprzedania po kosztach. Nowa, nigdy nie używana, torba w zestawie.

Cena 499 zł.

Odbiór osobisty.

Attachments

• IMG_2503.jpg
    IMG_2503.jpg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 34
Last edited:

jarqu

Posiadacz elektryka
Generalnie polecam te ładowarki dobry sprzęt jedynie minus że nie mają żadnych europejskich certyfikatów.
Pierwszy post na forum, super okazja. Jak zwykle sugeruję ostrożność przy tego typu handlarzach. 👍
Kolejny raz coś takiego, czy moderatorzy forum nie mogą ustawić jakiegoś progu że trzeba mieć co najmniej 10 postów na forum żeby móc wrzucić nowy temat do tego działu z ogłoszeniami?

Harley

Nowy na Forum
Generalnie polecam te ładowarki dobry sprzęt jedynie minus że nie mają żadnych europejskich certyfikatów.

Kolejny raz coś takiego, czy moderatorzy forum nie mogą ustawić jakiegoś progu że trzeba mieć co najmniej 10 postów na forum żeby móc wrzucić nowy temat do tego działu z ogłoszeniami?
W sumie trochę racji w tym jest ...
Dlatego na Forum cena 470 zł... a niech stracę, przynajmniej niektórzy będą zadowoleni :)
Mile widziany odbiór osobisty.

vwir

Pionier e-mobilności

Widziałem już takie ograniczenia na forach i skutkowały one 10 wpisami w losowych miejscach forum. Wpisami w stylu "Interesujące", "Nie wiedziałem o tym", "Fajnie!", etc. Jeśli już to raczej ograniczenie poprzez czas od założenia konta (6 miesięcy, czy cuś).