cwireq
Posiadacz elektryka
Mi w Warcie wyszło najkorzystniej. Mi się raczej przypadki na drodze póki co nie zdarzały więc wziąłem najbardziej goły pakiet.Pzu dla czesci osob wychodzi tanio. Choc jest to specyficzny u ubezpieczyciel.
Mi w Warcie wyszło najkorzystniej. Mi się raczej przypadki na drodze póki co nie zdarzały więc wziąłem najbardziej goły pakiet.Pzu dla czesci osob wychodzi tanio. Choc jest to specyficzny u ubezpieczyciel.
Ja też mam w Warcie od SMC, spróbuj jeszcze u Benjamina on sam jeździ Teslą Y. Sam mam u niego ubezpieczona e208 a wcześniej Teslę 3.Dobra, to gdzie teraz najtaniej ubezpiecznie?
U mnie 5400 w WarcieZa ile u was te ubezpieczenia wyszły?
Chociaż w innym biurze ubezpieczeniowym miałem niższe o 200zł ale skorzystałem z polecenia Leasingu i nie płacisz dodatkowej opłaty za ubezpieczyciela własnego.Jeśli chodzi o ubezpieczenia Tesli (np. Model Y), rzeczywiście różnice w składkach mogą być znaczące, zwłaszcza w przypadku szkód. Z naszych obserwacji wynika, że po dwóch szkodach w ciągu roku niektóre towarzystwa, jak Warta (albo szkodzie i mandacie np. Za prędkość), mogą znacznie podnieść składkę – nawet do poziomu 45 tysięcy złotych.
PZU faktycznie często wypada korzystnie, szczególnie biorąc pod uwagę szeroki zakres ochrony, chociaż składki nadal mogą być wyższe niż przeciętnie. Przy mniejszych pakietach i pełnych zniżkach klienci rzeczywiście wskazują na korzystne warunki w Warcie.
Santander Multi Rent? Ten ze strony Tesli?Chociaż w innym biurze ubezpieczeniowym miałem niższe o 200zł ale skorzystałem z polecenia Leasingu i nie płacisz dodatkowej opłaty za ubezpieczyciela własnego.
a dostałem propozyjcę na 7 tys. na szybyZastanów się z PZU na obcją z szybami. Ubezpieczają szyby w oryginale 5000zł a to na czołową za mało.
koszt taki ok 8500zł i resztę dopłacasz z kieszeni lub całość z autocasco. a i na dopłatę nie dostaniesz faktury.