Ford Explorer - oferty / finansowanie

BartekEM

Zadomawiam się
Myślisz , że 3 lat całosezonowe nie dadzą rady? Fakt, lepiej niby mieć zimówki, chociaż te zimy to też są takie śmieszne raczej. Nie wiem też czy 20 cali cokolwiek daje.
Komplet zimowych to jakieś 3000 przy dobrych wiatrach plus 6 wymian, gdzie dziś wymiana 20 cali to 250 złotych.
Bardziej kwestia czy ktoś chce dopłacać do większego wyposażenia, bo wielosezonowych nie widać przy mniejszych konfiguracjach.
Przy kontrakcie 3 letnim i wykorzystaniu limitu km to jest 45 tysięcy kilometrów. Wątpię, że wielosezon wytrzyma tyle.
20 cali bardziej w kontekście estetyki wspomniałem.
Komplet średniaków to bliżej 2000pln i wymiana u mnie w mieście 180pln.
Trudno powiedzieć co lepsze 🤔 chyba każdy musi sobie sam odpowiedzieć w zależności od tego jak i gdzie jeździ

Esiak

Posiadacz elektryka
Przy kontrakcie 3 letnim i wykorzystaniu limitu km to jest 45 tysięcy kilometrów. Wątpię, że wielosezon wytrzyma tyle.
20 cali bardziej w kontekście estetyki wspomniałem.
Komplet średniaków to bliżej 2000pln i wymiana u mnie w mieście 180pln.
Trudno powiedzieć co lepsze 🤔 chyba każdy musi sobie sam odpowiedzieć w zależności od tego jak i gdzie jeździ
Raczej nie znajdziesz kompletu opon za 2k do Explorera... Okazuje się że droższe wypadają przody 235/50 R20 ponieważ jest ich mało w tym rozmiarze niż 255/45 R20 na tył...

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Jestem po procedurze zmiany przebiegu.
Trwało to dwa dni.
przy 15000 rocznie było 921 zł
przy 20000 mam 1079 zł
czyli 158 zł więcej razy 25 miesięcy daje 3950 zł za 10000 nadmiarowych kilometrów byłoby 4652 zł
700 zł do przodu ino i "na raty a nie strzał jednorazowy"
Procedurę zmiany jak i koszt oceniam pozytywnie chociaż pewnie i tak będę musiał coś jeszcze dopłacać.

Esiak

Posiadacz elektryka
Jestem po procedurze zmiany przebiegu.
Trwało to dwa dni.
przy 15000 rocznie było 921 zł
przy 20000 mam 1079 zł
czyli 158 zł więcej razy 25 miesięcy daje 3950 zł za 10000 nadmiarowych kilometrów byłoby 4652 zł
700 zł do przodu ino i "na raty a nie strzał jednorazowy"
Procedurę zmiany jak i koszt oceniam pozytywnie chociaż pewnie i tak będę musiał coś jeszcze dopłacać.
ale to zmieniłeś limit na 25000, jeśli piszesz o 10000 nadmiarowych km....

Twenty

Zadomawiam się
robilem w zeszly weekend jazde explorererm ktory mial system naglosnieniowy B&O ale teeraz widze ze w tym cenniku 2025.75 w Premium ten system jest za dodatkowowa oplata i ten model za 980zl tego nie ma, czy podstawowy system jest bardzo zly? 1751443321728.png

juggler5

Nowy na Forum
robilem w zeszly weekend jazde explorererm ktory mial system naglosnieniowy B&O ale teeraz widze ze w tym cenniku 2025.75 w Premium ten system jest za dodatkowowa oplata i ten model za 980zl tego nie ma, czy podstawowy system jest bardzo zly? View attachment 29689
Też jestem ciekawy, niestety nie nacieszyłem się autem bo pani popełniła błąd i wzieła auto nie z cennika 2025.75 i jest d... Znalazłem auto niestety bez głosników i w innym kolorze, teraz czekam na kolejna umowę i akceptację, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy, wrrrrrrrrr.

juggler5

Nowy na Forum
@Twenty są jeszcze auta z głośnikami na stocku, ale dodatkowo np pompa ciepła, i cena wzrasta o dodatkowe 200pln , wszystko zależy co kto chce mieć w wyposażeniu. Pozostaje zamówić nowy samochód ale produkcje juz pokazuje paź-gru wieć może być różnie.