Ford Explorer - oferty / finansowanie

robik130

Zadomawiam się
Ktoś kojarzy jak wygląda sprawa wyjazdu poza granie UE. Zielona karta w Arval, jakieś pozwolenie na wyjazd?
Od strony technicznej zgodę na wyjazdy zagraniczne możesz zamówić przez stronę myarval.com. Wchodzisz do działu kierowca/mój samochód/wymagane dokumenty. Zaznaczasz i po chwili otrzymujesz na e-mail.
Co do zielonej karty, to nie mam pojęcia.

Attachments

• Zrzut ekranu 2025-07-02 122817.jpg
    Zrzut ekranu 2025-07-02 122817.jpg
    55,2 KB · Liczba wyświetleń: 15

Twenty

Zadomawiam się
wlasnie udalo mi sie skontkatowac z dealere w Warszawie i ktos zrezygnowal z podstawoej wersji za 980 zl no ale niestety z podstawowym zestawem audio :(

giancardi

Nowy na Forum
Mam pytanie odnośnie tego Ambasadora, czy to musi być auto takie jak w konfiguratorze jest dostępne, czy można od zera zamówić samochód? Bo te auta październik -grudzień to są przecież jeszcze nie zaczęły się produkować.

Druga sprawa, jak widać , montują baterie 135kw tak jak w Elroqu. Czy wie ktoś, czy potem tak jak w Skodzie będzie zmiana z powrotem na 175kw?

Twenty

Zadomawiam się
Mam pytanie odnośnie tego Ambasadora, czy to musi być auto takie jak w konfiguratorze jest dostępne, czy można od zera zamówić samochód? Bo te auta październik -grudzień to są przecież jeszcze nie zaczęły się produkować.

Druga sprawa, jak widać , montują baterie 135kw tak jak w Elroqu. Czy wie ktoś, czy potem tak jak w Skodzie będzie zmiana z powrotem na 175kw?
z tego co sie dowiedzialem to w programie biora udzial tylko Explorer Premium RWD/AWD i sa rozne rodzej wyposazenia, w zaleznosci czego oczekujesz