A cóż to za pytanie?! Chyba masz prawo użytkować tak jak chcesz. Chyba warto trochę poczytać o autach elektrycznych, jak działa bateria dlaczego ładujemy czy też nie do 80 procent.Czy mogę podczas najmu ładować auto za każdym razem do 100%?
Jak w tej reklamie, oni tego nie sprawdzają więc możesz ładować wg uznania 😀Czy mogę podczas najmu ładować auto za każdym razem do 100%?
ja bede uzytkowal explorera bez dostepu do ladowarki w domu wiec jak bede jezdzil na ladowanie raz w tygodniu to bede ladowal na maxa czyli 100%. Ladowanie do 80% jest tylko rekomendacja do ktorej nie musisz sie stosowac.Czy mogę podczas najmu ładować auto za każdym razem do 100%?
Ladowanie do 80 to tez nie problem, pod kasdym sklepem jest ladowarka - przynajmniej u mnie pod wroja bede uzytkowal explorera bez dostepu do ladowarki w domu wiec jak bede jezdzil na ladowanie raz w tygodniu to bede ladowal na maxa czyli 100%. Ladowanie do 80% jest tylko rekomendacja do ktorej nie musisz sie stosowac.
są adaptery, a auto ma ładowarkę pokładową. Wallbox nie jest ładowarką.czy Ty widziałeś na oczy końcówkę kabla type2 i gniazdko siłowe?
owszem, ja w Waw wiec tez wszedzie sa ladowarki i jak tylko bede mogl bo to bede podpinalLadowanie do 80 to tez nie problem, pod kasdym sklepem jest ladowarka - przynajmniej u mnie pod wro![]()
są adaptery, a auto ma ładowarkę pokładową. Wallbox nie jest ładowarką.
Pytałeś czy mozna podpiąć bezpośrednio type2 do siły. Różnice w wtykach widać gołym okiem. Skoro wiesz, że są adaptery to o co pytasz? Tak trzeba go użyć inaczej nic nie zrobisz.są adaptery, a auto ma ładowarkę pokładową. Wallbox nie jest ładowarką.