Zwyczajny nick
Zadomawiam się
Dokładnie tak jak piszesz.No w standardowych jest nieruchomy zagłówek, a w AGR chyba można sobie go przechylić tył przód.
Dokładnie tak jak piszesz.No w standardowych jest nieruchomy zagłówek, a w AGR chyba można sobie go przechylić tył przód.
Zwykły fotel premium ma również masaż, ale tylko dla kierowcy.Według mnie, warto dopłacić za AGR, maja też masaż pleców
A to nie wiedziałem. Na jeździe próbnej miałem auto z AGR-ami i takie też zamówiłem 😁Zwykły fotel premium ma również masaż, ale tylko dla kierowcy.
Popieram. Ja miałem farta bo wyposażenie jakie wziąłem dodatkowo i kolor akurat stał na stoku więc jest już w drodze do mnie. W salonie powiedzieli mi że te bardziej doposażone łatwiej ustrzelić od ręki. Wtedy zostaje transport i formalności co powinno zająć jakieś 1-1,5 miesiąca. Czas pokaże 🧐Podobno auto do produkcji trzeba liczyć 4-5 miesięcy tak czy siak.. osobiście nie mogę się dopasować do nieruchomych zagłówków, a te fotele AGR z wysuwanym podparciem pod uda, ruchomym tył/przód zagłówkiem, podparciem lędźwiowym, przypadł mi mocno do gustu. Plus ta tapicerka wówczas na fotelach jest trochę inna, trochę mniej tej ekoskóry jest.
W temacie wrażeń, dla mnie osobiście AGR to pierwszy wybór jako dodatek.