Jak dla mnie też się jeździ bardzo przyjemnie, kontakt auta z kierowcą wydaje mi się bardzo przyzwoity, skręcanie, manewry idą gładko. Ponadto mam lepsze wrażenie niż w Elroqu, tam jakoś gorzej czułem ten przód, tutaj mimo, że kokpit jest bardziej zabudowany, to jednak lepiej wyczuwam ten przód. Parkowanie bajka wiadomo, ale przy Elroqu też było dobrze. Też nie lubię nadwozia SUV, no ale nie będę brał jednak Astry czy 308 z tymi silnikami i całą resztą.
Fotele faktycznie lepsze AGR i to dużo, dla mnie to była główna zaleta. Wykonanie może nie jest jakieś super, ekran gorszy niż w Skodzie, ale ogólnie to wnętrze Loft Elroqa to też nic nie urywa. A uchwyt do zamykania drzwi w Elroqu wskazuje na ogólną jakość.
Uważam, że oba auta są dość drogie, ale jednak Ford, nie licząc już nawet programu Arvala, jest tańszy przy lepszym wyposażeniu. I dla mnie wizualnie jednak ciekawszy, takie auto jak zabawka.
Natomiast najtańszy Elroq 85 z kolorem to jakieś minimum 180.000.
Chyba jednak nasze 3 posty powinny być w temacie wrażenia.
Fotele faktycznie lepsze AGR i to dużo, dla mnie to była główna zaleta. Wykonanie może nie jest jakieś super, ekran gorszy niż w Skodzie, ale ogólnie to wnętrze Loft Elroqa to też nic nie urywa. A uchwyt do zamykania drzwi w Elroqu wskazuje na ogólną jakość.
Uważam, że oba auta są dość drogie, ale jednak Ford, nie licząc już nawet programu Arvala, jest tańszy przy lepszym wyposażeniu. I dla mnie wizualnie jednak ciekawszy, takie auto jak zabawka.
Natomiast najtańszy Elroq 85 z kolorem to jakieś minimum 180.000.
Chyba jednak nasze 3 posty powinny być w temacie wrażenia.