U mnie jeszcze cicho na ten temat.W Capri jest akcja serwisowa, moduł TCU do wymiany...
Z kiedy aktualizacja? Capri jeszcze nie dostało.
U mnie jeszcze cicho na ten temat.W Capri jest akcja serwisowa, moduł TCU do wymiany...
zaktualizuj apke...U mnie jeszcze cicho na ten temat.
Mój jest z maja 2025 i po 3000 km zero błędów. Na niemieckim forum czytałem że roczniki 2024 mają problemy z modułami ładującymi aku 12V.mój mimo, że odebrany 21 maja 2025 to wg VINu jest wyprodukowany w 2024
U mnie wciąż w sklepie Play wisi wersja z 1.07.2025zaktualizuj apke...
to ok, na dniach ta funkcjonalność zadziała u Ciebie...U mnie wciąż w sklepie Play wisi wersja z 1.07.2025
Chodzi Ci o apke FordPass?Czy ktoś z Was mógłby sprawdzić jaką ma wersję oprogramowania? Zastanawiam się, która wersja jest ostatnia
Wybacz brak precyzji. Chodzi mi o oprogramowanie samochodu. U mnie pokazuje, że mam wersję 1.0, pomimo, że pobierałem kilka aktualizacji 2.XXChodzi Ci o apke FordPass?
Wybacz brak precyzji. Chodzi mi o oprogramowanie samochodu. U mnie pokazuje, że mam wersję 1.0, pomimo, że pobierałem kilka aktualizacji 2.XX
dziękiWersje 2x to wersje aplikacji, wersja systemu 1.0 jest u każdego - nowszych nie bylo.
Swoja droga to odpowiedni id software od vw w wersji 5