Ford Explorer

solik

Pionier e-mobilności
A jak wyglądała u Ciebie I płatność tej kwoty 30000? Czy pobrali sami, czy przelewałeś, a jeżeli tak, to kiedy?

pewnie tu jest tak samo ale arval przemyca polecenie zaplaty wiec beda mogli sobie sami sciagnac

ale potwierdzenie mozna zawiesic w banku i samemu oplacac recznie

pewnosci nie mam czy w tym programie tez tak zrobili, jesli nikt nie prosil was o reczny podpis na dokumencie to raczej nie (bo autenti nie ma podpisu)

robik130

Wkrótce Ford Explorer 77 KWh RWD
pewnie tu jest tak samo ale arval przemyca polecenie zaplaty wiec beda mogli sobie sami sciagnac

ale potwierdzenie mozna zawiesic w banku i samemu oplacac recznie

pewnosci nie mam czy w tym programie tez tak zrobili, jesli nikt nie prosil was o reczny podpis na dokumencie to raczej nie (bo autenti nie ma podpisu)
Wszystko przez autenti i polecenie pobrania z konta. Dealer powiedział mi dziś, że dostanę f-rę na pierwszą płatność.

Rozwrot

Fachowiec
Dziwne, nie kojarzę żebym miał to zapisane w umowie
Ja też nie mam (nie znalazłem), ale już na etapie zamawiania byłem o tym informowany,
Nie wydadzą Ci auta bez tego, bo muszą wcześniej zrobić zdjęcia i wysłać do Forda. Podobno bez tego dealer płaci 50 tys. kary.
Pytałem czy mam z tym jeździć to mi powiedzieli że raczej tak, ale nikt przecież nie będzie za mną jeździł i sprawdzał.
Naklejka jest mała i przyklejona od spodu na przyciemnianej szybie i jej nie widać. Zobaczymy na miejscu.

luck.ass

Nowy na Forum
Ja też nie mam (nie znalazłem), ale już na etapie zamawiania byłem o tym informowany,
Nie wydadzą Ci auta bez tego, bo muszą wcześniej zrobić zdjęcia i wysłać do Forda. Podobno bez tego dealer płaci 50 tys. kary.
Pytałem czy mam z tym jeździć to mi powiedzieli że raczej tak, ale nikt przecież nie będzie za mną jeździł i sprawdzał.
Naklejka jest mała i przyklejona od spodu na przyciemnianej szybie i jej nie widać. Zobaczymy na miejscu.
Zobaczymy gdzie mnie przykleją. Na razie dostałem proformę i info że zarejestrowali samochód. Może w przyszłym tygodniu odbiorę?

Heniol

Zadomawiam się
No dobra, kto z Ambasadorów już odebrał i ujeżdża Fodzia? 😁
Moje auto stoi na placu już 2 tyg (salon w Tarnowie) w piątek dostałem informację o zarejestrowaniu od Arval. Dzwoniłem przed chwilą do salonu, czekają na blachy, wspominali coś o naklejkach które będą przyklejone w ramach tego programu. Ciągnie się to niemiłosiernie ale liczę ze w tym tygodniu odbiorę explorera.

Zwyczajny nick

Zadomawiam się
Ambasadorem nie jestem, ale wygląda na to że mają w Kolonii jakieś opóźnienia. Z planowanej produkcji na koniec marca zrobił się 4 kwietnia, a z 4 kwietnia zrobił 10 kwietnia.... To tylko data produkcji, dostawa do salonu 10 maja.

Najnowsze dyskusje