czas liczy się od daty z protokołu przekazania do użytkowania:Ciekawe jak ta oferta wynajmu na 25 miesiące na się do warunków dotacji. Okres tych 25 miesięcy wydaje się nieprzypadkowy i skrojony właśnie pod program dotacji, jak wiadomo wg funduszu "przedsięwzięcie" musi trwać minimum 24 miesiące. Jednak czas chyba (naprostujcie mnie jeśli się mylę) liczy się od momentu podpisania umowy z funduszem a to oznacza że jest na to miesiąc, jak coś się obsunie w funduszu to mogą być problemy.
A z ciakwosci GAP w Arvalu tutaj nie ma? Czy nie wymagany?ja za 500 mniej miesięcznie ale za wersję Premium RWD....
A z ciakwosci GAP w Arvalu tutaj nie ma? Czy nie wymagany?
To tak nie działa. Do ambasadora dopłaca dealer, a nie Ford Polska, i to on decyduje ile aut puści w ramach ambasadora.Próbowałem zamówić Explorera, ale pula aut w programie AMBASADOR jest już wyczerpana (również dla Capri).
LGratuluję zakupu i czekam na recenzje i wrażenia z użytkowania. Sam rozważam ten model więc tym chętniej poczytam relacje "z pierwszej ręki"![]()
Z tego co wiem to nie- pytać można natomiast pula się skończyła kto nie miał porezerwowaneTo tak nie działa. Do ambasadora dopłaca dealer, a nie Ford Polska, i to on decyduje ile aut puści w ramach ambasadora.
Szukaj u innych dealerów.
Miałeś możliwość wyboru dodatkowego wyposażenia czy tylko premium w podstawowym lakierze? I przede wszystkim kiedy odbiór?ja za 500 mniej miesięcznie ale za wersję Premium RWD....