Ford Explorer

Tomek.

Zadomawiam się
Witam, szybko i na temat.
1. Czy 1 rata może być z programu moje auto? I czy wniosek składa się samemu czy diler bierze na klatę.
2. Jak często wskakuje nowa pula aut?
3. Jaka ładowarka pokładowa jest na AC/DC?
Z góry dzięki za odpowiedź.

mattmd

Zadomawiam się
to konieczne do dotacji jak rozumiem? ja jeszcze czekam na swój egzemplarz i trochę się obawiam o dotację. Podzielisz się swoim doświadczeniem?
Będziemy, jak otrzymamy samochod ;-) a to podejrzewam że będzie dopiero w maju mimo zapewnien dealera.
Szansa wydaje się mała, ale zawsze warto napisać, bo jednak weksel in blanco to wg mnie słabe to jest.
Jak ktoś napisze wcześniej to prosba o podzielenie się odpowiedzią- chociaż pewnie i tak napsze

Rozwrot

Fachowiec
Jeżeli chodzi o program wsparcia Naszeauto to problemem staje się polisa AC.
Odpisali mi dziś (Avral), że dostanę ją po 2 miesiącach od odebrania auta, co mocno opóźni złożenie wniosku (mam już gotowy, brakuje mi właśnie polisy i twardego DR do skanu).

marcinslk

Zadomawiam się
Odpisali mi dziś (Avral), że dostanę ją po 2 miesiącach od odebrania auta, co mocno opóźni złożenie wniosku (mam już gotowy, brakuje mi właśnie polisy i twardego DR do skanu).
a ile od złożenia wniosku się czeka? jest jakieś ryzyko, że nie przyznają dotacji w tym przypadku?

robik130

Wkrótce Ford Explorer 77 KWh RWD
Ok
Nie rozumiem, piszesz o polisie czy o cesji polisy pod program? Bo wówczas pozostaje opcja weksla.
Polisa chyba powinna być wydana od razu z autem. Dowód wiadomo trwa.
Swojego Explorera RWD ma obiecane na koniec maja, więc i tak nic nie zrobię i pozostaje obserwować potyczki innych.