Ford Explorer

stahoo

Zadomawiam się
Napisałem do Forda, dostałem odpowiedź:

Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt z Biurem Obslugi Klienta Ford Polska.

Uprzejmie informujemy, że warunki korzystania z bezpłatnego okresu ładowania w sieci Ionity uległy zmianie.
Od dnia 22 maja bieżącego roku bezpłatny okres próbny wynosi 90 dni.
W związku z powyższym, jeśli aktywacja subskrypcji nie nastąpiła przed datą wprowadzenia nowej oferty (tj. przed 22 maja), nie ma możliwości otrzymania 12-miesięcznego bezpłatnego okresu próbnego. Obowiązują nowe, 90-dniowe warunki.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z tą zmianą.

Z poważaniem,

p0li

Pionier e-mobilności
Czy jest możliwość zapisania na stałe ustawień o ostrzeganiu o przekroczeniu prędkości?

Chciałbym ustawić żeby ostrzegało po przekroczeniu powyżej 10km/h ale widzę że ustawienia resetują się przy każdym uruchomieniu auta. Jest na to jakiś sposób?
IMHO nie

Esiak

Fachowiec

Szanowny Panie,

Uprzejmie informujemy, że warunki korzystania z bezpłatnego okresu ładowania w sieci Ionity uległy zmianie.
W związku z powyższym, jeśli aktywacja subskrypcji nie nastąpiła przed datą wprowadzenia nowej oferty (tj. przed 22 maja), nie ma możliwości otrzymania 12-miesięcznego bezpłatnego okresu próbnego. Obowiązują nowe, 90-dniowe warunki.

Z poważaniem,
także sprawa wyjaśniona raz na zawsze...

chytry

Nowy na Forum

Szanowny Panie,

Z poważaniem,
Nie no super..
Auto odbierałem 21 maja, gdyby mi o tym dealer powiedział, to bym tego samego dnia ogarnął i miał na rok. Zrobiłem to jednak nastepnego dnia na spokojnie, i zamiast tego mam na 3 miesiące..

Wojtekj23

Fachowiec
Ja też odbierałem 21 mają i od razu zarejestrowałem kartę BO a w aplikacji mam ważność Ionity premium do 13 maja 2026. Skąd taka data nie wiem. Przetestowane plug and charge dziala rewelacyjnie czuje tylko niedosyt bo dojechałem do ładowarki na 15% auto twierdziło że podgrzewanie nie jest konieczne ale wystartowało od 125 kW po 4 minutach minut doszło do 130 na tym test zakończyłem więc obiecanej mocy ładowania jeszcze nie widziałem.