Ford Mustang Mache 98KW - wersja GT- 487 KM- zawieszenie

mamster154

Nowy na Forum
Witam Kolegów planuje zakup Ford Mustanga Mache w wersji 98KW GT- 487KM. Auto jest po wstępnych oględzinach i na ścieżce przeglądowej wyszło że zawieszenie jest na poziomie 27-36% jeśli chodzi o amortyzatory. Czy jest to poziom normalny dla sportowej wersji GT? Nigdy nie spotkałem sie z takimi niskimi wartościami przy amortyzatorach?
Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam

mALEK

Pionier e-mobilności
jak ma przejechane +200kkm , to moze tak byc ;) podejrzewam, ze jak pojedziesz na inna stacje, to i wskazania beda inne. zawieszenie MagneRide jakie najprawdopodobnie jest w tym GT wymagac moze innej parametryzacji testow. chcesz miec pewnosc, podjedz najlepiej do autoryzowanego serwisu.
Ze swojego doswiadczenia wiem, ze diagnosci w wiekszosci przypadkow nie wiedza co testuja i albo nie potrafia ustawic sprzetu, albo nie maja takiej mozliwosci. ja sie dowiedzialem, ze mam b.slabe hamulce, jakies 20% sprawnosci. tylko, ze "zapomnieli" o rekuperacji, bo w sewisie pokazalo im +80%. teoretycznie moglbym nie dostac przegladu. :cool:

mamster154

Nowy na Forum
Witam kupuje wlasnie z salonu forda. Auto ma niecałe 2 lata i 23 tys km tylko przejechane. I tak ma amortyzatory Magneride. Ludzie z salonu twierdzą że wszystko jest ok bo to zawieszeniei sportowe sztywne i wersji GT więc to normalne?