Freshmile

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Czyli na razie mamy:
- wszystkie GreenWaye
- Ionity Olsze Wschód
- Ionity Nowostawy Płn
+ Ionity Nowostawy Płd
fpisujcie dalsze 😎

art

Zadomawiam się
zamówiłem i dostałem kart.ę głównie z myślą o IONITY, bo taniej niż na mojej We CHarge wychodziło. Dostałem i aktywowałem. Super. Ale patrzę na mapę w apce i niezależnie czy Ionity w PL czy za granicą taką cenę widzę:
Ktos mi to wyjaśni?

Attachments

• Screenshot_20231120_084448_Freshmile.jpg
    Screenshot_20231120_084448_Freshmile.jpg
    619,8 KB · Liczba wyświetleń: 38

domingo

Fachowiec
zamówiłem i dostałem kart.ę głównie z myślą o IONITY, bo taniej niż na mojej We CHarge wychodziło. Dostałem i aktywowałem. Super. Ale patrzę na mapę w apce i niezależnie czy Ionity w PL czy za granicą taką cenę widzę:
Ktos mi to wyjaśni?
Chyba jednak wcale nie "niezależnie" bo na A2 i A1 Ionity są ceny niższe, tylko Młyński Staw z jakiegoś powodu taka cena

art

Zadomawiam się
Chyba jednak wcale nie "niezależnie" bo na A2 i A1 Ionity są ceny niższe, tylko Młyński Staw z jakiegoś powodu taka cena
Korzystam z IONITY głównie za granicą, a tam gdziekolwiek "na chybił trafił" kliknąłem, to 0,85€ wszędzie. W takim razie nie zaszaleję.

domingo

Fachowiec
OK, przyznaję - ta apka to jakaś pomyłka - Ionity Kaszewy Kościelne (A1)
Jedna z ładowarek - 0,25/kWh+0,15/min, a druga obok 0,30/kWh+0,45/min

Attachments

• IMG_5998.PNG
    IMG_5998.PNG
    903,8 KB · Liczba wyświetleń: 14
  • IMG_5999.PNG
    IMG_5999.PNG
    904,1 KB · Liczba wyświetleń: 11

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Cuda jakieś.
Wyklikałem wszystkie 4 ładowarki w Kaszewach i dla każdej pokazuje tą samą cenę (0,25+0,15 EUR)
To Android? Spróbuj wyczyścić cache aplikacji.

Edit: Dresdner Tor Nord 0,85 EUR. Chyba się nacieszyliśmy

Piotr

Posiadacz elektryka
Mi to wygląda na to, że na IONITY to jest stara cena 0,25/kWh+0,15/min a nowa docelowa to 0,85 EUR tylko ta aplikacja jeszcze tego wszystkiego nie ogarnęła. Chyba mają tam niezły burdel w tym archeo 😜