FSD - dla naiwnych

Giacomo

Fachowiec
Ostatnio pojawia sie duzo nowych postow jak to smigam albo pomykam na FSD i jest super mega cool . otoz probuje uspokoic potencjalnych nabywcow : W EUROPIE nie ma FSD ... , nie wiem jak w USA , na pewno lepiej, ale w EU to NIE DZIALA , i nigdy nie bedzie dzialac , przeznaczcie kase na wycieczke na Malediwy albo jakis inny przyjemny uzulpeniacz , szkoda kasy ... pozdrawiam

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Sam widziałem w nowoczesnej szklanej kuli. Prawdopodobieństwo EU-FSD w ciągu:
- rok: 13,42%
- 2 lata: 28,7%
- 3 lata: 41,39%
nawet wykres był, ale na zdjęciach go nie widać.

Stare modele kul pokazują tylko "tak" lub "nie", dlatego Ci wyszło "Nigdy"

Giacomo

Fachowiec
Moga nawet modele z przyszlosci pokazywac , jak lubie Tesle za jazde , to nie cierpie za bezczelnosc( typowo amerykanskie ) sprzedawania bajek , a ja niestety jestem z tych naiwnych 😂😂😂😂

Bronek

Pionier e-mobilności
Moga nawet modele z przyszlosci pokazywac , jak lubie Tesle za jazde , to nie cierpie za bezczelnosc( typowo amerykanskie ) sprzedawania bajek , a ja niestety jestem z tych naiwnych 😂😂😂😂
Podejdź do tego inaczej, obaj zapłaciliśmy mniej od tych co teraz i w przyszłości będa płacić. Mieliśmy też od nich kupę frajdy z oczekiwaniem na dziesiatki aktualizacji.
To jak czekanie na przystanku na dziewczynę. Fakt nie przyjechała ale... prze chwilę było milo.
Od razu lżej. Głupio ale kwiaty nam zostały.
Chyba Tesla z FSD robi teraz podobnie jak inne Firmy z elektykami, podnosi cenę aby tego nie kupować i liczy, że my w końcu zmienimy samochody.

Giacomo

Fachowiec
Podejdź do tego inaczej, obaj zapłaciliśmy mniej od tych co teraz i w przyszłości będa płacić. Mieliśmy też od nich kupę frajdy z oczekiwaniem na dziesiatki aktualizacji.
To jak czekanie na przystanku na dziewczynę. Fakt nie przyjechała ale... prze chwilę było milo.
Od razu lżej. Głupio ale kwiaty nam zostały.
Chyba Tesla z FSD robi teraz podobnie jak inne Firmy z elektykami, podnosi cenę aby tego nie kupować i liczy, że my w końcu zmienimy samochody.
Tu masz racje , placilismy duzo mniej jak teraz , a na aktualizacje czekalismy jak dzieci :) , ale to bylo , i se ne wrati 🤷‍♂️ , Ty , jeszcze mogles cieszyc sie dobrymi ukladami z Muskiem , ale w koncu tez sie na Ciebie obrazil ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
I to mnie trzyma przy życiu.
Te układy. Ciagle liczę na to a tu wlasnie ostatnio zabrano mi te minuty relaksu.
ZAPRAWDY POWIADAM WAM!!! samodzielne wyprzedzanie i nawet te 10 minut bez marudzenia, a to dam za to nawet więcej . W mieście szkoda nerw ale w/w jazda w trasie jakiej na krótko doświadczyłem jest warta tego tysiąca.

Giacomo

Fachowiec
I to mnie trzyma przy życiu.
Te układy. Ciagle liczę na to a tu wlasnie ostatnio zabrano mi te minuty relaksu.
ZAPRAWDY POWIADAM WAM!!! samodzielne wyprzedzanie i nawet te 10 minut bez marudzenia, a to dam za to nawet więcej . W mieście szkoda nerw ale w/w jazda w trasie jakiej na krótko doświadczyłem jest warta tego tysiąca.
I to jest to minimum , ktorego oczekiwalem - FSD na autostradzie i poza terenem zab. Tylko i wylacznie ! miasta nie ogarnie toto nigdy , juz sie nie ludze ...