FSD - dla naiwnych

Bronek

Pionier e-mobilności
czemu mi ta ZABRALI!!!! Po której aktualizacji? Albo, że sie zalogowałem na Teslascope? Bo tego Tesla ponoć nie lubi gdy ktoś jej grzebie w serwerze.
Chyba jest zastrzżenie, że Beta testerzy nie mogą.
Teraz juz woła co te 15sek a bylo 10min 30 min.

krzyss

Pionier e-mobilności
czemu mi ta ZABRALI!!!! Po której aktualizacji? Albo, że sie zalogowałem na Teslascope? Bo tego Tesla ponoć nie lubi gdy ktoś jej grzebie w serwerze.
Bo nie mozesz miec lepiej niz my, sam do Elona napisalem, ej ziom... czemu Bronek ma wincej ?... odpowiedz byla natychmiastowa. Juz wylaczamy 😀

Giacomo

Fachowiec
Bo nie mozesz miec lepiej niz my, sam do Elona napisalem, ej ziom... czemu Bronek ma wincej ?... odpowiedz byla natychmiastowa. Juz wylaczamy 😀
Nie chcialem sie chwalic ,ale ja tez napisalem do niego - Panie Musk , wylacz pan Bronkowi bo mnie szlag trafia , tylko sie nie pomyl i mnie- Giacomo nie doswiadczaj 😂😂😂😂😂

Bronek

Pionier e-mobilności
Wiedziałem, że jestem wśród swoich. Samych Swoich ;-)

Tylko PiP;Ka tak postepuje ( Prawdziwy i Polak; Katolik) Potem da mi husteczkę do otarcia łez i użali się jeszce nade mną.
Wiedziałem że moge liczyć na Rodaków

Pawel

Zadomawiam się
No nie, rozbój w biały dzień. Liczyłem, że jeżdżąc dobrze, nie grzebiąc nigdzie też się uda osiągnąć ten "stan". Ale tu zamiast równania w górę jest tylko bolesne równanie w dół.

Pawel

Zadomawiam się
Sam widziałem w nowoczesnej szklanej kuli. Prawdopodobieństwo EU-FSD w ciągu:
- rok: 13,42%
- 2 lata: 28,7%
- 3 lata: 41,39%
nawet wykres był, ale na zdjęciach go nie widać.

Stare modele kul pokazują tylko "tak" lub "nie", dlatego Ci wyszło "Nigdy"
Daję im 3,5 roku ;) Po tym czasie "teoretycznie" spłacę cały samochód, a zostanie tylko FSD. I jak jeszcze wtedy nie będzie to działać, to... tupnę nogą i się obrażę na Elona :p