Kto by chciał komunikować stolicę z drugim miastem w PL, drogi nie ma, trzeba ludziom pod ogródkiem przejeżdżać, a my o ładowarkach dyskutujemy.A trójkąt bermudzki pomiędzy Krakowem, Warszawą a Rzeszowem? Jest naprawdę dużo do zrobienia w kwestii ładowarek.
Trzeba pendolino jechaćKto by chciał komunikować stolicę z drugim miastem w PL, drogi nie ma, trzeba ludziom pod ogródkiem przejeżdżać, a my o ładowarkach dyskutujemy.
😂😂😂 hubów ci u nas jak mrówkówPrzecież to jest mapa przyszłych punktów ładowania. Puste tereny są teraz już nasycone hubami
Nie wolno swinek bez zgody..Mam własny z paneli i wodę z własnej studni. Nawet pomidory i marchewki a żona piecze chleb. Chlewik pobuduje. Zacier sie na Świeta nastawię i beeedzie git.
Ale ja je tylko dla towarzystwa... Owieczki są passe. Bardziej mi odpowiada chrumkanie od beczenia.Nie wolno swinek bez zgody..
hub to pełno po lasach, tylko prawie wszystkie pod ochroną.Przecież to jest mapa przyszłych punktów ładowania. Puste tereny są teraz już nasycone hubami
Koze moznaAle ja je tylko dla towarzystwa... Owieczki są passe. Bardziej mi odpowiada chrumkanie od beczenia.
Jak koza, to koniecznie kalosze!Koze mozna![]()