Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Gdzie i jak sie ladowac ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Picek7, post: 125750, member: 2429"] Mam pytanie odnośnie ładowania do 100%. Mam TM3 LR z tylnym napędem którą od kupna tj od sierpnia ładuję tylko w domu (jak spadnie poziom naładowania do około 30% to ładuję do 60%). Po raz pierwszy będę robił nią trasę 300 km autostradą. Czy mogę ją naładować dzień wcześniej do 100% na około 10 h przed wyjazdem? Chcę podłączyć na noc tak żeby do 7.00 rano naładowała się do 100% bo o tej wyjeżdżam do pracy 3km i po pracy między 16.00 a 17.00 wyjechać dopiero w trasę. I kolejne pytanie. Na miejscu będę przebywał 4 dni. Czy po przyjeździe podładować ją np do 80% bo sentry będzie pobierało prąd a poza tym na miejscu może będę też trochę jeździł i dzień przed powrotem do domu znowu ją naładować do 100%? I czy przed ładowaniem z ładowarki np Orlenu (będę to robił 1 raz) mam jakoś przygotować akumulator do ładowania czy mogę podjechać pod ładowarkę ( będę miał 500m do ładowarki od miejsca pobytu) i po prostu podłączyć samochód do ładowania? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Gdzie i jak sie ladowac ?