Geely Emgrand EV450

krist

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy ktos by reflektował, kilka sztuk Geely Emgrand EV450, auta z 2018-2019, testowe, przebiegi symboliczne, do 5-6 tys km, cena w PL ok 95 tyś zł, brutto z pełną fakturą VAT. Wygląda to tak:
1623222849850.png

A tu dane techniczne:
Jest to jakaś alternatywa dla używanego leafa czy zoe, bo chyba nic innego w tym przedziale cenowym nie jest dostępne. Idealne na taksówkę ;)
Auta będą za ok 50 dni w Polsce. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt przez forum

p0li

Pionier e-mobilności
ciekawe jak z czesciami zamiennymi - bo nie wierze ze bedzie bezawaryjne

krist

Posiadacz elektryka
Cena jak za ioniq…
serio? może źle szukam ale na otomoto oprócz masy i3 po carsharingu nie widzę nic poniżej 100 tysięcy. Cena jest jak najbardziej do negocjacji, zwłaszcza przy zakupie kilku sztuk. Aha to znajomego auta, nie moje.
A z tańszych to będą dostępne też EV300, poprzedni model, z 2017 roku, i cena będzie ok 75 brutto

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności

krist

Posiadacz elektryka
Masz racje, przestrzelilem.
Do Ioniq trzeba dolozyc z 10000pln ale za to zaraz po zakupie nie straci na wartosci ;) i jest sporo mlodszy.

Np.
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:

Hyundai IONIQ Elektro Trend-Paket 311km Reichweite Klima
First Registration: 12/2020
Mileage: 500 km
Fuel Type: Electric

Price: 23 790 €

na żywo widziałem te tańsze, EV300. Przypomina to tanszą wersję Toyoty Avensis, moze ciut większa. Gość to sprzedaje głównie korporacjom taksówkowym, i te sobie chwalą ze są niezawodne i tanie, a zasięgi robią dobre. Ale może ktoś będzie chciał się wyróżnić.
Ja tutaj z ogłoszenia kupilem tego smarta kórego ktoś wystawiał. Po dokupieniu alufelg, i kompletu plastików (bo był po wypożyzalni i mocno sfatygowany) auto wygląda świetnie i jeździ tak że już kilka osób chciało mi go odkupić :)