GreenWay - no to chyba skończyła się współpraca z EV klub - brak benefitów od 1 lutego

krzyss

Pionier e-mobilności
Problemem jest ze GW podsyla juz drugi czy trzeci raz bledna liste kodow :(
Oficjalnie benefity nie znikaja ale jest problem techniczny.

Ev3

Pionier e-mobilności
Pytanie - jak abo włączę w połowie miesiąca, to kod na np. 25 kWh trzeba wbijać od nowa?

STMS

Pionier e-mobilności
Pytanie - jak abo włączę w połowie miesiąca, to kod na np. 25 kWh trzeba wbijać od nowa?

trzeba wbijać co miesiąc a jak na początku miesiąca wykorzystasz darmowe 15 kWh bez abo a potem po włączeniu abo będziesz chciał 25 kWh to ciekawe jak się zachowa ?

na teraz nadal nie ma kodów do GW w apce EV klub

Piotr

Posiadacz elektryka
A mi same wskoczyły na koncie GW darmowe kWh w lutym 🤷‍♂️ aktywowałem kod od EV Klub w styczniu i go wykorzystałem (w aplikacji pojawiła się info że zostało 0 darmowych kWh). Teraz wchodzę na konto GW i jest że do końca lutego mam znowu 25 free

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja się obraziłem na GW wczoraj. Albo stacje zawalone śniegiem, albo w apce dostępne dwa stanowiska, z czego na miejscu się okazuje że jedno nie działa. Moc ladowania nigdy nie była max tego , co obiecuje ladowarka (poza tymi 50kW). Roaming też nie działa na biedronkach. Za to tankowanie przez stronkę powerdot, nie dość że łatwo i szybko, bez karty, abonamentu, kodów za 2.67zl/kWh mnie wyszło. Trzymało pelne deklarowane 120kW.

Ev3

Pionier e-mobilności
Ja się obraziłem na GW wczoraj. Albo stacje zawalone śniegiem,
Ale wczoraj?
W Polsce?
U mnie było 12 stopni i co chwilę słoneczko świeciło, a po postoju pod Lidlem zastanawiałem się czy wnętrza klimą nie schłodzić.....