GreenWay - nowe HUBy dużej mocy

jarqu

Posiadacz elektryka
S7 MOP Ostróda w stronę Gdańska

Nowy właściciel idzie pełną parą ale ceny bez zmian a promocja na lato jaka ogłosili to żal.pl

Attachments

• received_686519767693888.jpeg
    received_686519767693888.jpeg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 17

sh95

Entuzjasta elektromobilności
Aldi Piła, w EIPA pojawiła się dziś jedna ładowarka 400KW z dwoma punktami ładowania, wyłączona na razie:

1750869400047.png

Na każdej nowej widnieje logo EU z info o dofinansowaniu, stąd kasa na inwestycje.

tomekg

Zadomawiam się
z tego co widać na stronie GW to partnerstwo jest podobne do tego jakie ma PowerDot i Biedronka. Ładowarki powinny być traktowane tak samo jak w sieci GW w odróżnieniu od ładowarek partnerskich Volvo które mają ceny z kosmosu.
View attachment 29456
Z mojej perspektywy, gdy nie mam abonamentu, wszystkie ceny Greenway są z kosmosu - bez różnicy czy partnerskie czy nie 😅

nabrU

Moderator
Wreszcie Greenway zaczął instalować jakieś porządne ładowarki (tj. Alpitronic), bo do tej pory to miał taką 'mieszankę wybuchową' od różnych producentów.

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Czy komuś udało sie uruchomić ładowarkę greenweya za pomocą karty freshmile? Bo mnie nie. Pomimo tego że była widoczna w aplikacji. Jak zgłosiłem to freshmile usunął stacje ze swojej aplikacji. A drugie pytanie po jakim czasie (praktycznie) wraca kasa zablokowana jako depozyt? Mam podpiętą kartę i wpłaciłem do skarbonki i rozpoczynając ladowanie zablokowali mi 50 euro na kredytowej, ale należność wzięli z konta skarbonki to tak jakbym zaplacil potrójnie. Czekam na zwrot już 4 dzień.