Greenway roaming

prebek

Posiadacz elektryka
Dzień dobry Wszystkim
Jako, ze podpisałem "abonament" w Greenway PL i oglądam sobie na swoim panelu klienta ceny, to mam 2 pytania
1. wewnętrzny roaming - siec VOLVO ale logo greenway cena 3,15 zł - dlaczego? ( Greenway - Volvo) - Węgierska Górka
2. stacje własne na Słowacji w cenie jak w PL 2,40 zł - Ružomberok przy Tesco - podoba sie mi ( chyba zrezygnuje z ZSE)

mam jeszcze 3 pytanie czy ktoś kupuje ten droższy abonament - zaczyna się opłacać dopiero powyżej 170kWh? Czy ma to jeszcze jakieś inne wygody, czy tylko cena ?

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Dzień dobry Wszystkim
Jako, ze podpisałem "abonament" w Greenway PL i oglądam sobie na swoim panelu klienta ceny, to mam 2 pytania
1. wewnętrzny roaming - siec VOLVO ale logo greenway cena 3,15 zł - dlaczego? ( Greenway - Volvo) - Węgierska Górka

To nie jest roaming. To jest stacja partnerska, z literką P przy pinezce na mapie.
Na takich nie obowiązuje ogólny cennik GW.
Ceny aktualne sprawdzamy w apce.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
2. stacje własne na Słowacji w cenie jak w PL 2,40 zł - Ružomberok przy Tesco - podoba sie mi ( chyba zrezygnuje z ZSE)
A dlaczego rezygnować z ZSE Drive? Np. w abonamencie ZSE "Road Safe" za 29,90 EUR, gdzie w cenie abonamentu jest 100 kWh, to wychodzi 0,299 EUR/kWh (1,27 PLN/kWh). 1,27 PLN/kWh w ZSE jest mniej opłacalne od 2,40 PLN/kWh w GW?