Tak.Należy do nich napisać z numerem zamówienia?
Dzięki.Tak.
Tak, już rozmawiałem z nimi. Mówili, że po nowym roku już będzie taka opcja. Odłożyli mi też ładowarkę i bagażnik dachowy 😄. W sumie to hak będę potrzebował koło Maja. Trochę wkurza ta naklejka ale za 27tys można się chyba przemęczyć. Ciekawe kto to będzie sprawdzał.Gratuluje👍🏼 Będziesz zadowolony - to pewne. Możesz tez napisać SMS do serwisu z nr zamówienia i prośba o kontakt w sprawie zamówienia haka. Dziewczyny w sprzedaży są wporządku tylko mają mnóstwo roboty
Z tą naklejką to jeszcze do końca musisz mieć powód do przyklejeniaTrochę wkurza ta naklejka ale za 27tys można się chyba przemęczyć. Ciekawe kto to będzie sprawdzał.
Byłem przekonany, że do Performance nie można dołożyć haka, ale w Model 3 Instrukcja użytkownika > Jazda > Holowanie i akcesoria > Udźwig - holowanie przyczepy znalazłemA czy TM3 Performance ma opcję zamówienia haka?
Maksymalny nacisk na hak (...) wynosi 100 kg w przypadku pojazdów w wersji innej niż Performance oraz 25 kg w przypadku pojazdów w wersji Performance.